Predstavljam teksturu na moj način | BA.inspinre.com
Šminka

Predstavljam teksturu na moj način

Predstavljam teksturu na moj način

Predstavite se i recite mi malo o sebi i kako si počeo u poslovanju za njegu kose. 

Moje ime je Dwan White. Moj ulazak kose proizvode industrije je došao 2000. Godine kada je, kao potrošač, Zaljubio sam se sa novim proizvodima za kosu. Nakon pažljivog istraživanja etiketu, shvatio sam proizvođač se nalazi odmah u mom gradu! Poslao sam kratak e-mail (s montiranim svoju biografiju) predsjedniku kompanije ga pustiti da znaju, kao i profesionalni potrošača i marketinga, koliko sam volio proizvoda. Da je komunikacija doveli su do predsjednika meni nudi priliku da postane savjetnik za kompaniju.

Odatle, počela sam karijeru kao razvoj proizvoda konsultant u kosi proizvode industrije, servisiranje te kompanije i drugi, uključujući Kuća Cheatham. La sam se doma Cheatham punim radnim vremenom u 2008. Godini, stvaranju novih brendova i proizvoda, posebno za žene sa teksturom kose. Sada sam direktor za globalni marketing i razvoj proizvoda u Domu Cheatham.

Hajde da pričamo malo o liniji / proizvoda. Možete li mi reći o tome, njegovi sastojci itd? 

Bili smo oprezni da formuliše Tekstura My Way sa dobro uravnotežen spoj prirodnih i sintetičke sastojke koji su neophodni za isporuku dugotrajnu vlagu, mekoću, upravljivost i sjaj. Ekstra djevičansko maslinovo ulje i shea maslac u svakoj formuli pomaže jačanju i omekšavaju kosu.

load...

Nekoliko naših proizvoda ne sadrže mali postotak svjetlosti silikone težine. Uključili smo ih jer su optimizirati sposobnost formulu da zadrži vlagu. Znamo da je zadržavanje vlage je sve važno da žene sa teksturom kose. Mala količina silikona uključeni pomaže kosi da zadrži vlagu mnogo duže nego što bi bez njega. Sa našim hidratantne proizvode, ne morate da ih ponovo prijaviti tokom dana da se vlaga vam je potrebno. Svaka terapija je potpuno besplatan sulfata, parabena, mineralna ulja i vazelin.

Koji je svoju liniju proizvoda razvijen za? Da li proizvodi će raditi bolje ili drugačije za određene tipove kose?

Tekstura My Way je razvijen sa stilom kameleoni na umu - to segment žena s prirodnom kosom koji uživaju prebacivanje se njihov stil. Oni idu Sporting skokovito kovrče ili namotaja da ga nosi ravno-ispeglao, svilenkasta ravno i drugih svestran izgled između. Upravljivost, sjaj i mekoću su važni za njih, kao i proizvodi koji ne težine njihove kosu ili ostavi osjećaj gumene ili masnu.

Takođe smo radili teško držati naše proizvode pristupačne. Svaki od njih se prodaje za samo 6 €, što ih čini idealnim za kovrdžav na svaki budžet!

Kako svoje proizvode rade za kovrdžav? Kakve rezultate mogu da očekuju?

Tekstura My Way je idealan za kovrčave kose. Dobili smo puno velikih povratnih informacija o tome kako terapija zadržati kosu vlaži, su lagan, miris super, i pružiti mogućnost upravljanja i stil kontrole koji 2A-4c kosi je potrebna.

Imate li savjete za žene koje su s obzirom ide prirodnim ili nove kovrdžav?

Strpljenje je ključno za žene s obzirom na prelazak sa hemijski ispravio do prirodne kose. Kosa u tranziciji prolazi kroz učenja. Uvek nekih pokušaja i pogrešaka, ali trening za kosu koja je kemijski promijenjen da postane upravljati bez hemikalija potrebno strpljenje i pravo održavanja.

"Velike kotlet" je najbrži način da se bave tranzicije, ali nije svaka žena želi da se to poniranje. Postepeno šišanja kraći pomaže, kao i odlučuju za stilove koji nisu super ravno. Candy kovrče, spirale, valjak setova... Bilo šta što daje tijelo kosa može efikasno maskirati različitih tekstura.

load...

Tekstura My Way Naravno Straight Flat Iron Maslac se može koristiti da bi novi rast ravno i svilenkasto glatka, i Keep It kovrčava Styling pjena može dati skok sa valjak setova ili okretanja auta. Za rast, zdrav, čist skalp je ključ. Tekstura My Way Hidratantni! sulfat-free šampon nježno i učinkovito čisti i njeguje kosu i vlasište.

A stil dojavu da pomaže u kontroli kovrče na kovrdžave kose uključuje sekcionisanje kovrdžava ili talasasta kosa u velike (ili manje) obrtima u krevet vrijeme koristeći Tekstura My Way Keep It Curly kada uvijanja. Kada budete spremni za stil, nanesite samo malo teksture My Way Mega Protein Ojl Elixir do vrhova prstiju, kao što otpustite obrtima i stil prst kosu. Neka bude zadržavanje vlage Curly pomaže kontrolirati kovrča, Mega protein Ojl brave u sjaj, a ovaj režim drži stil postane "odleti".

Imate li ", predložio stil" ili "Istaknuti stil" za korištenje habanje sa ovim proizvodima?

To je u potpunosti do stila kameleon. Tu je tekstura My Way terapija za pomoć u stvaranje i održavanje prirodnih stilova, bilo svilenkasta ravno, elastična kalemova, meka AFROS, duboko talasi ili skakanje kovrče.

Recite nam gdje možemo povezati sa vašim brendom.

Možete se povezati sa teksturu My Way u www.texturemyway.com, na Facebooku i Twitteru.

Gdje su ti proizvodi dostupni?

Nezavisni vlasništvu, četvrti ljepotu prodavnica širom zemlje, i na CurlMart.

Na kraju, ono što je vaše mišljenje o teksturi revolucije. Da li oni vide to postaje veći trend / pokreta?

Drago nam je da vide žene grli svoje prirodne teksture. Ovaj pokret je samo afirmativan i velika poruka za mlade djevojke o slavljenju ko su, naravno. Kao tehnike stil, proizvodi i društvenih medija Evolve, tako da će se pokret. Hollywood je ipak o stvaranju iluzije. Iako su mnogi celebs u redu sa svojim prirodnim teksture u svom privatnom životu, ako njihova uloga poziva na iluzija, onda je to ono što ćemo vidjeti u ispred kamere.

SHOP: Tekstura My Way Proizvodi na CurlMart

load...