Prednosti metode cg | BA.inspinre.com
Šminka

Prednosti metode cg

Prednosti metode cg

Kovrčava kosa je prirodno suha i postaje sve kosu od preko-manipulacije, topline, ili trajno tretmana boja. Teksturom kosa treba više uređaj od šampona. Šampon sadrži sulfata su preteška za našu kovrče, jer su tenzidi djeluju kao sredstva za čišćenje da se skine kovrdžava kosa svojih prijeko potrebnih prirodnih ulja i vlage. Uklanjanjem određenih sastojaka kao što su sulfata i silikona, metoda omogućava mekši, više hidratizirana niti da ne budu opterećena. Ćete doživjeti kovrdžave euforije kao vaša kosa postaje živi s mekoćom i kretanja iz odgovarajuće hidratacije.

Ultimate Wash & Go

Ako je kovrčava način djevojka je imala potpis stilu, to bi bilo Wash & Go. Go pranja i slavi jednostavnost kovrčave kose do prenošenja vlage uz minimalnu manipulaciju. Mnogi pretpostavljaju da je metoda CG je isključivo za labavija teksture ali morate pronaći stil aplikacija koja vam radi, da li to znači Pokrivanje u velikim ili malim dijelovima. To je sve o vašoj kosi pada ili raste prirodno. A frizura može biti potrebna za oblik koji želite, tako da razmišljaju o ovjeren DevaCurl stilisti koji će pomoći vašem pranje i potražimo svom najboljem izdanju.

load...

Superior pregib ili valovit definicija

Mnoge kovrčave djevojke su vođeni potrebom za vrhovni definicija pregib i kupiti proizvode koji obećavaju da vrlo stvar. Problem je u tome pregib definicija ne može se naći u tegli. Styling kreme, custards i gelovi može poboljšati samo definicije koje već imate kada je u pitanju oprati i odlazi. Za razvučeno definiciji, smatraju valjak setova i spirale prst. Za valovitu kosu kojoj nedostaje volumena, uzeti u obzir tehnike clipping zadržati korijene iz idu ravno.

Ste saznali za svoju kosu

Naučite da pogledate proizvode drugačije. Koristeći proizvode koji naglašavaju vlaga su bitne za zdrav izgled kovrče. Pozivam sve kovrčave djevojke čitati Curly Girl: Priručnik za naučiti vrijedne lekcije o kosu.

Da li ste pročitali Curly Girl: Priručnik?

Recite nam kako je kovrčava metoda djevojka promijenila svoju kosu na bolje u komentarima ispod!

Pogledajte naš vodič o tome kako da prate Curly Girl Način.

Sviđa ono što vidite? Za više članaka kao što je ovaj, prijavite se na naš newsletter!

U kosu kolotečinu? Pratite nas na Instagram za inspiraciju.

load...