Prava razlika između efekta staklene bašte i vreće metode | BA.inspinre.com
Šminka

Prava razlika između efekta staklene bašte i vreće metode

Prava razlika između efekta staklene bašte i vreće metode

Preko mnoge blogove i YouTube video trošimo na redovnoj osnovi, različite metode vlage infuzija se može naći riješiti problem kronično suhu kosu.

Ove metode se kreću od pojednostavljeno rutine miješanje meda s maslinovim uljem na hvatanje topline pomoću kućnih potrepština. Dva popularna metoda za trajni vlage su efekat staklene bašte i način Baggy. Mnogo puta ove dvije odvojene metode se pogrešno koriste kao sinonimi, međutim; oba su jedinstveni u svojim pogledima.

Ono što je metod Baggy?

Svrha je da se poveća zadržavanje vlage i dovesti elastičnost na pramenove kose. To je učinjeno kroz korištenje svog topline tijela, plastični čep, a uređaj ili hidratantnu kremu. Postoji nekoliko aspekata Način Baggy da odvajaju od Greenhouse Effect. Od kojih je prvi je da postoji mogućnost da to način vrećaste na krajevima ili cijelu glavu.

Tko ima koristi od metoda Baggy?

Neki naturals mogu patiti od ekstremnih suho krto krajevima ili kompletan glavu suhu kosu; ova metoda je super jer se može usmjeriti na specifične sekcije kose.

load...

Za naturalistas koji ne isključuju proizvode koji nisu prirodni proizvodi iz njihovih režim ovo je za tebe. Još jedan upozorenje da pomoću metode Baggy je da ne postoji zahtjev koji treba da se koristi na niti 100% prirodni proizvodi.

Ova metoda se može izvesti na suhu kosu umjesto vlažnu kosu. Primjene proizvoda na bazi vode i toplota iz načina Baggy omogućavaju kutikule sloj koji se podiže i infuzija vlage u cijeloj vlasi kose.

Kako uraditi Baggy Način

  Nanesite uređaj (ostavi-u ili isprati) na čistu suhu kosu koji je stavljen u rep, pletenice, obrta ili punđu.

  Pokrivanje krajeva kose s kapom preradu plastike ili plastičnom folijom (dodavanjem satena šal na kosu omogućava daljnje zamki toplote tijela).

  Neka kapa obrade i šal da sjedi na kosu za 3 do 4 sata (ili preko noći).

Za razliku od Način Baggy, efekat staklene bašte ne uključuju upotrebu kreme i ostaviti u proizvodima.

Ono što je efekat staklene bašte?

Za razliku od Način Baggy, efekat staklene bašte ne uključuju upotrebu kreme i ostaviti u proizvodima. The Greenhouse Effect ohrabruje korištenje šampona, balzama, i drugih proizvoda koji su 100% prirodni.

Tko ima koristi od Greenhouse Effect?

The Greenhouse Effect je korisna za naturalistas traže da stimulišu rast tokom svoje vlasište. Svrha je da se poveća prirodni sebuma vlasišta koristeći tijelo topline.

Kako to učiniti The Greenhouse Effect

  Nanesite ulje spoj ili maslac koji je 100% prirodni na vlažnu kosu.

  Stavite kapu za preradu plastike i pričvrstite ga s kosom kravatu.

  Stavite satena ili svile hauba preko glave i omogućiti da ostanu na kosi preko noći.

Iako su mnogi od nas imaju različite ciljeve kosu od zadržavanja vlage na povećanje rasta, ove dvije jednostavne metode dijele jedan dugoročni cilj: više prirodne kose. Obje metode stvoriti bolji ambijent na glavi da se bori protiv problema suhoće i krhkih niti. 

Kakve rezultate jesi li vidio da koriste Baggy Način ili Greenhouse Effect?

load...
load...