Pozdravljam Zendayin najnoviji YouTube video diskutujući o produžetkama kose | BA.inspinre.com
Šminka

Pozdravljam Zendayin najnoviji YouTube video diskutujući o produžetkama kose

Pozdravljam Zendayin najnoviji YouTube video diskutujući o produžetkama kose

Priznajem da sam ponekad koriste termine "tkanje" i "periku" sinonimi, ali postoji razlika, a Zendaya nedavne YouTube video objasnila je da razlika u odnosu na neke osnovne definicije. Ono što može izgledati kao neozbiljna ljepotu video da ti zapravo nosi neki značaj jer je to u velikoj mjeri pogrešno tema za širu javnost. 

Prirodno kretanje kose ili ne, žene - posebno, crnkinje - još uvijek nose perike, plete i ekstenzije vrlo često. To znači da male crne djevojke vidjeti ekstenzije i plete cijelo vrijeme, a ne samo na TV-u, ali u stvarnom životu, kao i. Žene boje tradicionalno dolaze u svim vrstama nadzora zbog naše kose. Tkanja su postali još jedan način da se crna žena u 'box' da se tako izrazim. To ne znači da je fer ili desno, međutim. To je gotovo slučaj proklet ako radite ili proklet ako ne; ako je vaša kosa je prirodno, može se smatrati neuredno ili neprofesionalno. Ako se ne nosi u svom prirodnom stanju, bilo da je opušten ili poboljšane sa nastavcima, može se posmatrati kao lažni. Osim toga, ponekad se smatra pokušava da bude 'bijele' ', glasno,' 'geto', ili bilo što drugo. To je zbog percepcije i predrasude, koje govore mnogo više o drugoj osobi nego što govore o tebi.

load...

Pročitao sam par komada o značaju Zendaya je video, a ovo je jedan, napisao Kathleen za Lainey Gossip, uživao sam čitajući najviše. To može izgledati kao mnogo buke ni oko čega dodijeliti video bilo važno uopšte. Međutim, mlade djevojke, koji čine većinu Zendaya je bazu fanova, treba da vide poznate ličnosti za ono što su: osobe s više sredstava i pristup od prosječne osobe da bi bili sigurni da uvijek se pojavljuju u svom najboljem izdanju. Ovo je zdravija izgledi da ih gledate kao ljude koji su samo ljepše, sa savršenom kožom i nemoguće sjajna, zdrava, duge i lijepe kose.

Ako vaš ciljeva i standarda su nerealni, nikada nećete ih postići i koji mogu ostaviti osjećaj kao neuspjeh.

Oni moraju da shvate da nisu kvarova. Zendaya je video je deo povlačenje fasade koji je prikazan sa Airbrushing alatima kao što su Photoshop; kosa komadi su isto toliko dio kreiranja slike, a od ta slika nije realna, ne treba držati sebe u odnosu na njega.

Crne žene su često sudi zbog nošenja ekstenzija dok bijele žene prilično dobiti loptu. To je potpuno previđa da većina poznatih poboljšaju svoje prirodne kose ili da poveća svoj volumen i gustoću ili da se stvori dužine, a većina tih poznatih su bijele. Niko palicama trepavicu, ali neka crnkinja nosi periku, a nadzor je smiješno. Nekako, negativna se utisak da je prvenstveno dodijeljen crnkinje.

Transparentnosti zendaya o temi pomaže da skrene pažnju na činjenicu da gotovo sve poznate žene nose poboljšanja kosu u nekom trenutku ili drugi.

To je, pak, pomoći će mladim djevojkama osjećati manje neadekvatno o svojoj kosi. Oni će shvatiti da je dugo, pune dužine su u većini slučajeva nije prirodno i tako staviti manji pritisak na sebe da bi se to postiglo neprirodna standarda. I to će otvoriti svoje oči, tako da prestanite gledati poboljšanja kosu kao crnkinja tuga. Zato što je to jednostavno nije.

Gledajte najnovije video Zendaya ovde

Ne zaboravite da se pretplatite na NaturallyCurly kanal na YouTubeu

load...
load...