Povrati svoj svetlost sa mojom plejlistom za samohranu pranja | BA.inspinre.com
Šminka

Povrati svoj svetlost sa mojom plejlistom za samohranu pranja

Povrati svoj svetlost sa mojom plejlistom za samohranu pranja

Neposredno pred Novu godinu sam proglašen nad mojim životom da će 2017 biti godina nepomirljiva brigu o sebi. Dok je 2016. Godine potpuno parodija za većinu nas, dosta nas se gleda 2017 uz osvježene način razmišljanja nam je potreban da povrati naše svjetlo.

Međutim, da bi ostvarili pravi unutrašnju promenu, brige o sebi je i da će i dalje biti u pokretu.

Imajući čak i minimalno praksi brige o sebi, dozvoljavate sebi prostor za dekompresiju i osjećati, ostavljajući vam mogućnost da se osjećaju još više povezani i centrirana sa sobom. Iako ponekad može biti velika da traže nove načine da se bave sve što čini tvoju dušu osjećati dobro, odgovor je da uključite svoj trenutni rutinu u trenucima opuštanja.

Uzmite oprati dan, na primjer!

load...

Svi mi imamo jedan, i da li tvoja traje 30 minuta ili cijeli dan, vjerojatno učestvovati u ovom praksom barem jednom tjedno. Pranje Dan apeluje na svaki čulno iskustvo da brigu o sebi daje, ali mi često lete kroz ovaj proces što je brže moguće kako bi se preći na sljedeći zadatak. Ponekad, čak smo koristili Wash dan kao vremena da rade više stvari odjednom da se što je više učinio je to moguće, fokusirajući manje na zadatak pri ruci. Ali šta ako uzdrmala narativ malo? Šta ako mi zapravo postali stvarno na umu naše pokrete, naš proces, našem vremenu, a naši vlasi?

Pranje dan može biti novi trenutak za bavljenje postavljanju novih namjere preko budućnost frizuru dok omogućava nesmetano vremena da se tope stres dana.

Na sljedeći dan stajling, pokušajte ometanje se na lupanje pesama. Namirisati vaše kokosovo ulje, umasirajte malo u kožu glave, i prepustite go! Uzmite Wash dan kao vrijeme da vibe se, misleći o tome poticaj podmlađena povjerenje ćete imati nakon tih Bantu čvorova izlaze!

Evo moj lični Wash dan playlist, prilagođen samo za prirodno kovrčave djevojke svijeta.

2017 ti je godinu dana, a za pranje dan je tvoj dan.

Sada izaći i uživati ​​u svoj novi dan brige o sebi sa ovim Curated playlist. Happy slušanje!

Pratite Lauren na Instagram @leauxren

Pročitajte kako Busy Naturals praksa Self-Care

load...