Pokušao sam da ne dodirneš prirodnu kosu svoje majke, a to sam i mislio | BA.inspinre.com
Šminka

Pokušao sam da ne dodirneš prirodnu kosu svoje majke, a to sam i mislio

Pokušao sam da ne dodirneš prirodnu kosu svoje majke, a to sam i mislio

Čini se da sve više i više kompanija sluša ono što mnogi ljudi traže, a to je više opcija za njegu prirodne kose. Nije tvoja majka je brend koji sam naišao mnogo puta se na potragu za proizvode za kosu, ali sa većinom svojih proizvoda koji imaju silikone ili sulfata, koje sam pokušati izbjeći u većini slučajeva, našao sam se izbjegava brend, kao i. Konačno, čuo sam preporučene marke i bio u mogućnosti da nestane i pokupiti neke proizvode, jer je nedavno objavio naturals linije. 

NYM Naturals (Not Your Mother je Naturals) su četiri odvojene linije koje su bez sulfata, silikona, ftalata, parabena, gluten, i sintetičkih bojila. U četiri seta ih razlažu u su Curl definirajući, popravak i zaštititi, Boost volumen, i visoke vlage. Naravno da sam odlučio da pokupim Curl definirajući linije i dati ga probati.

Fotografija ljubaznošću @ThePolishedCurl

Brzo Pros

Curly djevojka prijateljske

Prodaje se u apotekama

load...

Dostupan

Brzo Cons

Miriše malo parfema-y

Mogao bi biti više za hidrataciju

Styling proizvodi bi mogli imati više čekanju

Uzeo sam četiri proizvoda koji se nalaze u pregib definiranja linije, uključujući i pregib definiranja šampon, pregib definiranje uređaj, pregib definiranje češljanje kreme, a pregib definiranje Detangler. Glavni sastojci istakao da to najviše dobro u ovoj liniji je mango maslac i Tahitija gardenija cvijet.

Mango maslac se koristi kako bi dodali vlage, smanjiti kovrča i vratiti elastičnost

Tahitian gardenija cvijet se koristi da pomogne omekšati i poboljšati oblik vašu prirodnu pregib

Gledajući šampon i regenerator prvo ova dva proizvoda su u paketu sa pumpom i na 8 € su pristupačne mogućnosti za kovrčave djevojke na proračun. Za mene, šampon imao savršenu količinu čišćenja na vlagu odnos i ostavio svoju kosu i vlasište osjećaj očistiti. Je uređaj s druge strane je nešto nedostajalo u iznosu od vlage, bilo mi je odlično funkcioniše kao krajnji uređaj koji sam ostaviti u mojoj kosi, ali ne bi radio za mene kao i moj samostalni isprati uređaj. Uživao sam oba šampona i uređaja i sigurno će nastaviti da ih koriste u svojoj rutini.

Sledeći imamo proizvodi za oblikovanje kose u liniji, ovo uključuje kremu češljanje i Detangler, i ponovo, kako se prodaju po 8 € i imaju pumpe. I prije svega pokušala koristiti Detangler kao odsustvo-u u moj stil rutinu i češljanje kreme kao i moj pregib krema. Nažalost, za mene ova dva proizvoda nije učinio mnogo da pomogne u definiciji ili zadržavanje moje lokne tokom dana, dok je moja kosa učinio osjećaju hidratizirana, također osjetio neposlušnu i pala do kraja dana. Također sam pokušao overtop koristeći teško čekanje gel bez sreće, za dan pranje styling ovi proizvodi nisu radili za mene. Jedna velika pozitivna iako je prskalica da Detangler dolazi sa, još nisam koristiti proizvod koji sam mogao prskati direktno u moju kosu bez brige, ali Detangler prskalica nekako je u stanju da sprej novčanom kaznom izmaglici uređaj ravnomjerno i bez nereda. 

Iako nije za moj dan pranje, nisam naći Detangler da bi bio koristan, otkrio sam da kada se doda kosu pre nego što ga preko noći ili za drugi dan kovrče je pružio puno vlage da pomogne pitoma i kontrolu kovrdžanje. Ja sam još uvijek treba serumu ili svjetlo gel na vrhu drugi dan kovrče ali Detangler je bilo dovoljno da zadrži svoju kosu mekom i ne ljepljiv čak i kada sam dodao sprej gel na vrhu.

load...

Ja sam preko Mjeseca da druge popularne marke počinju da izađe sa opcijama koje su prirodne i bez štetnih sastojaka i vrlo sam uzbuđen zbog Not Your Mother brend izlazi sa toliko opcija u tom stilu. Dok je styling proizvode koji nisu bili dovoljno čekanju za moje kovrče, šampon i regenerator su definitivno našli pravi put na mojoj listi rebuy!

Da li ste probali prirodne kose linije Nije tvoje majke?

Dijeliti svoje misli s nama u komentarima!

Poput nas na Facebook da vidimo šta govorimo o sada.

load...