Pogledajte kako izgleda: Rihanna frizerska kuća deli kako joj je obiman | BA.inspinre.com
Šminka

Pogledajte kako izgleda: Rihanna frizerska kuća deli kako joj je obiman

Pogledajte kako izgleda: Rihanna frizerska kuća deli kako joj je obiman

Foto ljubaznošću @priscillaono

Rihanna se pojavio i pokazao se u Gremija sinoć! Ne samo da je odvesti kući zlato za najbolji rap suradnji s Kendrick Lamar, ali ona je u vlasništvu fazi kada je nastupala Wild Misli. Mi ne znamo šta je više seksi: joj vruće plesne pokrete ili njen obimni kovrče. U svakom slučaju, Riri je ukrao naša srca kao jedna od rijetkih žena u rock velike kovrdžave kose i tako smo tu za njega. Pitali smo je frizer, Jusef Williams, prospete čaj o tome kako postići mekom pahuljasto kovrče i evo šta je on rekao da se Riri je divalicious izgled.

Grammy je jedna od najlegendarnijih nagrada pokazuje i daleko najveći noć u muzici. Većina bi pomislio mnogo pripreme ide u planiranju savršen izgled, ali frizer osoba iznenađujuće akcije koje vrijeme pripreme nije bilo previše ekstremno. "Moj tim i ja smo planirali sve ovo za oko nedelju dana. Stilski smo Rihanna i sve pozadini plesači tako puno razmišljanja i rada otišao u ovo."

Rihanna Grammy pogled nas je očarao i objasnio inspiracija iza nje zabave i kapriciozan izgled. "Željeli smo da napravimo vrlo šik STUDIO54 inspirisan izgledom. Rihanna i ja bili inspirisani da napravite ovu Disco Diva izgled Queens kao Donna Summers i Diana Ross. Ideja je bila da se Rihanna izgledaju kao paperjaste san."

load...

Pa, misija ostvaruje i prema njemu je trebalo samo 45 minuta da oblikujete svoju kosu. Ako se žele postići ovaj izgled on kaže da možda želite dodati ekstenzije za kosu, ona nosi ekstenzije strast talasa kosu dlake Tako Fab. Mi smo uvijek igra za veliku zaštitnu stil i dodavanja dodatnih volumen, evo kako je stvorio sanjive izgled. "Pripremio sam joj kosu sa Biolage RAW Frizz Control Styling sprej, a zatim iskoristio ghd vazduh fen dodati neke volumena i zatim koristi profesionalne styler novi ghd zlata, što je na raspolaganju 1 Februar da izglade korena i riješi flyaways ". Tada sam koristio novi ghd zlato profesionalne Styler i ghd klasični talas štapić za stvaranje obimnih kovrče i valove. Jednom kada su postavljeni kovrdža, koristio sam Matrix StyleLink Style Fixer, Matrix StyleLink Airy Builder, i Matrix StyleLink Smooth seter. "

Koje su vaše misli o njoj izgled? Javite nam u komentarima ispod.

load...