Pitanja koja imam najviše o mojoj dužoj kosi | BA.inspinre.com
Šminka

Pitanja koja imam najviše o mojoj dužoj kosi

Pitanja koja imam najviše o mojoj dužoj kosi

Šta ti pomiješana s?

Bez obzira na iznos od bijele ili Indijanac imam u mojoj porodici ja sam Afro-Amerikanac. Većina nas naše mješovitih u određenoj mjeri, neki više od drugih. 

Kako ste dobili kosu tako?

Ovo je moja prirodna kosa. Ja koristiti različite uređaje i različite oblikovanje proizvoda u bilo kojem trenutku. Aussie vlažan je moj favorit u ovom trenutku.

Koje proizvode koristite?

Koristim Aussie Moist šampon to je moj najdoslednije klamerica. Takođe volim As I Am i SheaMoisture proizvoda.

Možete li mi reći sve što radiš?

Jer obično sam u trgovini linija, brzi odgovor je perem i duboko stanje jednom tjedno. Sam i ko-pranje između kada je to potrebno, kao i ja razjasnim sa jabukovog sirćeta najmanje dva puta mjesečno. Za styling, ja uglavnom držim pranje i otići, ali i ja volim obrta, twist outa, i setovi flexi-štap. Uzmem minimalistički pristup za njegu kose i tako sam zadržati dužine.

load...

Šta uređaj koristite?

Aussie Moist šampon i Aussie Moist 3 Minute Miracle duboki regenerator. Takođe mi se sviđa Tresemme njegujući Moisture regenerator (bez silikona).

Kako ste došli rekao lokne?

Moj odgovor je obično) oprati i odlaze, b) set flexi štap, ili c) okretati se. Onda, ukratko objasniti kako sam se postigli ti posebno manipulisali obrasce uvijanje.

Koliko dugo je svoju kosu kada ga ispraviti?

Dužina trtičnu kost.

Koliko često to ispraviti?

Ja ispraviti jednom godišnje, ali sam otišla sve dok dvije godine.

Kako ste duboko stanje?

Sa ½ šoljice uređaj pomiješana sa oko jednu kašiku meda i dvije kašike maslinovog ulja. Sjedim stanje pod kapuljačom za kosu za 15-20 min jer je moja kosa je nizak poroznosti.

Odakle vam tkanje / tragove? Izgleda tako stvarno!

Ovo je moja prirodna kosa, žao mi je.

Vaša kosa uvijek izgleda tako slatko, kako si to ovaj tip danas?

Ovo je ista frizura sam nosila jučer to je samo u rep (ili kako god stil da je u). Ja osvježiti svoju kosu svake nedjelje i obično jedan drugi put u toku sedmice ne re-stil svakodnevice.

Kako se ispraviti kosu kada ti bez oštećenja to?

Nisam paranoičan o šteti mojoj kosi jer ne topline stil vrlo često. Kada ispravljanje sam duboko stanje, klima-suho, strije, blow-suho, a zatim ravno željeza sa za zaštitu od toplote i Paul Mitchell Super Skinny serum.

Dakle, to je to, najčešće postavljanih pitanja ljudi me pitaju o mojoj kosi i moja reakcija. Sve dobra pitanja ja sam više nego rado odgovoriti ako će to pomoći nekom drugom u kosi putovanju.

Koji su neki od najčešćih pitanja kosa ti i kako odgovoriti? 

load...