Pitajte stručnjaka Jonathana Torcha 5 | BA.inspinre.com
Šminka

Pitajte stručnjaka Jonathana Torcha 5

Pitajte stručnjaka Jonathana Torcha 5

P: Imam ramena fino valovite / kovrdžave kose. Da li možete preporučiti neke stajling proizvode koji rade dobro za tanku kosu? Kreme Čini se da pretežak za moju kosu, a ja mrzim da je "hrskave izgled 'koje možete dobiti od gelova. Hvala ti. 

Jonathan: Curl Golman rješenje za vaše dobro, kovrčavu kosu. Silikona Curl Keeper vam omogućuje da koristite veću količinu na mokru kosu za kontrolu kovrča bez dojam proizvod u vašoj kosi. Više volumena može postići visi glavu iznad dok sušenje sa difuzorom. Jednom kada je vaša kosa suha i kovrče bez možete pokušati neke nove tehnike stajling će vam pomoći da stvoriti više volumena na tanke kose. 

P: Ja sam star 54 godina i da su se borili kovrdžave kose sve moj život. Problem je u tome što je vrlo kovrčavu / valovit na korijene. Ali krajevi su ravne. Ovo je slučaj samo na vanjski sloj, a ne ispod. Nisam mogao imati riku dvadesetim izgledati da je vrlo kratko. Trebam li Perm u izjednači kovrdže ili zadržati ispravljanje vrhu? Ljeto je strašno i ubrzo morati da znaju ove odluke. Moja kosa boja je plava i da je dužina brade sada. 

load...

Jonathan: Poznato je da je preko-bojenje kose sa jakim formulama će ispraviti kovrče. Naša kosa će oslabiti i na kraju slomiti ako nastavite da to učine. Curly korijene i ravno krajevima zvuči kao da bi mogao biti hemijski problem. Ja ne preporučujem Stalni ili Relaxer tretmana u ovom trenutku, i rezanje onih lutalica ravno kraj je vjerojatno neizbježna. Sastojci u mom tretmanski šampon će dodati elastičnost i povećati 'S' formiranje vašeg labavije kovrče. The Curl Keeper će kontrolisati Flyaway pramenove. Ja bi zahtijevalo fotografiju vaše kose da predloži bolje frizuru. 

P: Imam tip 3a / b kosu koja bubri kad god neka emituje suho ili koristite difuzor. Postoji li neki proizvodi ili tehnike tamo da će zaustaviti oticanje moje kose?

Jonathan: Iz opisa, zvuči kao da bi se definitivno kvalificirati za mog 'Tunel Cut'. Ova tehnika rezanja uspješno otklanja višak bulk nevidljivo za oko tri mjeseca. Ovaj sistem je toliko pod kontrolom da se nakon tri ili četiri mjeseca može se naći isto 'tunela' i rezali, tako da nikada neće imati većinu pitanja. Sljedeći korak uključuje vas uči kako kontrolirati frizz. Počnite s mokrom kosom i zasititi s Curl golmana. To će pomoći kontrolirati kovrča i promovirati pregib formiranje tokom procesa sušenja. Bez 'tunel Cut, "preporučujem da dopustiti kosu da se osuši.

Pitanje: Imam prirodno kovrčavu kosu. Ja nikada nisam bio u stanju nositi ga jer ne postane tako neposlušnu i skuplja se. Ja sam u očajnički potrebna pomoć i ne znam gdje da se obratim. Trebam proizvod koji se može staviti u kosu nakon što sam ručnik sušenje (koji nikada nisam bio u stanju da to) da će se opustiti rotora i držati ga od smanjuje. Kovrdžanja je pitanje. Čuo sam da dobro i loše o opuštajući balzama, ali nemam novca da mogu gubiti na proizvode koji ne rade. Bilo koji sugestija bi bilo poštovati. 

Jonathan: Tvoja prva greška je ručnik suši kosu. Kada vaša kosa je mokra, to je duži i kovrdžanje-free. Curl Golman može duplicirati ovaj izgled ako ćete naučiti kako da ga koristite pravilno. Naša formula ne sadrži silikon, tako da možete koristiti veću količinu od korena do krajeva. Dozvoliti da vam se kosa osuši na sebe. Nakon određene su i sušeni vaše lokne možete ih otpustiti ako želite opušteniji pregib

load...