Pitajte stručnjaka Anthony Barrowa | BA.inspinre.com
Šminka

Pitajte stručnjaka Anthony Barrowa

Pitajte stručnjaka Anthony Barrowa

Pitanje: Moje ime je Andrea i ja sam 13 godina. Ja uživam u svom kovrče nakon perem kosu i neka se osuši prirodnim putem. Ali sutradan, nakon što sam se probudio, moj uvojci su krute i krajevi su ravne. Ja obično stavi u rep (što mrzim). Zaista bih zahvalan nekoliko savjeta.

Barrow: Šta proizvod ti stavio u kosu nakon pranja? Postoji razlog zašto je vaša kosa osjeća krut. Krajevi su sve prave zbog nedostatka vlage. Kada se probudite, brzo SPRITZ kosu s vodom i dodajte blagi iznos od Cutler Curling Cream, distribuirati ravnomjerno, stisnite kosu i otići! Ćete izgledati AMAZING!

Pitanje: Ja sam stvarno ima problema da se prilagode Summertime. Moja kosa je sada bilo previše ravno, nedefinisan, valovit i kovrdžava ili prevelika, kovrčavu. Uz rizik da zvučim kao Zlatokosa, ne mogu da to bude baš kako treba. Oba izgled su loši. U zimskom zaista volim svoju kosu. U ovom trenutku, sada završiti stavljajući ga u lepinji svaki dan. Pomoć! Ljeto je tek počela.

load...

Barrow: Proizvod, proizvod, proizvod! To je jedini način da izliječiti vaše prokletstvo. Vi ste blagoslovljen kovrdžave kose: slaviti i uživati. Moždani udar kosu sa kreme i ulja, a ne ga oprati prečesto. Umjesto toga, isperite i neka majka priroda preuzme kontrolu. Dopune je potrebno sa resornim Redken za kovrčave kose. Kosa je poput kože. Tretiraju prema sezone.

Pitanje: Moje kovrče postaju duge i savijenog. Ja mjeriti sinoć i kosa mi je dugačka 30 centimetara. U pravu kada dođem do ove tačke dužine, pregib zaista počinje da ispadne. Pitam se da li samo mi treba više slojeva? Drugačiji rez? Da sam odrezati 10 inča, da li će mi dati više odskočiti?

Barrow: Trideset inča? To je skoro 3 noge! U zavisnosti od teksture i gustoće ja bih rekao da ti treba dobra frizura. Rekao bih da ti treba slojeva, ali "Cutler slojeva" koji ne žrtvuju dužina! Za više informacija, kontaktirajte Anthony Barrow Cutler salona.

Pitanje: Imam 3 b / c duguljastog kosu i da bi voljela malo šiške da prikrije moje velike čelo. Da kovrdžava šiške ikada izgledati dobro?

Barrow: Šiške uvijek može izgledati dobro dok su dobro osmišljeni. Šiške stvoriti točku lica, a samim tim i detalji su sve.

Pitanje: Imam 3a / 3b - više dužina 3b medij, - tanka (ali to puno) kovrče. Ja volim svoju kosu kada kovrče nisu baš toliko čvrsto. Bilo koji savjeta kako prirodno opustiti ih?

Barrow: Operite, stanje i pasu kosu sa Cutler ravnanje krema. Nanesite nježno u silaznoj mode i neka vaše lokne relax! To stvarno radi!

Pitanje: Moja pod sloj je nevjerojatno neposlušnu i suha. Pokušao sam duboko tretmane i redovne uređaj, ali je i dalje suho. Pitam se da li je to samo nešto što moram živjeti sa ili postoji li neki način da se izglade je ispod sloja?

Barrow: Osim hemijski omekšavanja, koje bih preporučio, pokušajte slojeva različitih proizvoda. Mislim da teži ispod i lakši na vrhu. To obično radi. Preporučujem kombinaciju od Cutler ravnanje i curling kreme čak i stvari!

load...

Anthony Barrow je kreativni direktor Cutler salonu u New Yorku.

load...