Ovo je najbolja reakcija velikih sekanja ikada | BA.inspinre.com
Šminka

Ovo je najbolja reakcija velikih sekanja ikada

Ovo je najbolja reakcija velikih sekanja ikada

Sjećam se kada je moja mama uradila veliki odrezak.

Ona nije bila stranac u ponypuffs i perike, ali većina 90-ih i 00 je imao svoju kosu u malim topline proizvedene kovrče sa obrijane strane.

I onda jednog dana odlučila je, "Eh." i da je sve to je zazvonio.

Sjećam se glavni ( "očuh" je tako formalno) smeje glasno. Nije Nelson Muntz podrugljiva smeh, smeta vas, ali samo to smeh nezaustavljivi sretan iznenađenje prije nego je otišao do osjećati glavu i daj joj zagrljaj i poljubac.

Poznata na telefonima su i dalje Jetsons stvar tada, ali mi je na umu kao dijete, siguran sam pretvarao sam da je njihova ljubav je grozno 'Ewwwwww, voliš tvoja žena ", dok cerekajući se istinski na njih u svakom slučaju. I naravno, njegova reakcija u obliku mojim standardima za romantične partnere u budućnosti.

load...

Flash naprijed do 2018. Godine s napretkom tehnologije, bolji pristup resursima prirodne kose, i otvoreniji stavovi prema definicijama i ljepote ~ i ~ ženstvenost u državama i imaju slične reakcije ovo divan suprug svojoj ženi novi nedostatak Locs.

Dakle, nakon 20 godina raste njen dredove moja mama je želio da odrezati svoju kosu. Nije bila sigurna kako će moj tata reagovati tho.but to je kako je on uradio. 😭🤧 pic.twitter.com/Nih3jH2qSb

- praizekirkwood (@praizekirkwood) 13 Jan 2018

Ako vaš muškarac ne reaguje ovako na bilo koji kosu promjena koje ste napravili, izaći iz sobe i vrati se u tako da on može pokušati ponovo.

Moram reći da je video izazvao sretan glupa uspomene, kao i? To mi je dao malo nade.

Iako smo sve naše vlastite ljude sa svim autonomiju tijelo i stil koji dolazi s tim, odobrenje naših partnera jeste i treba biti važno za nas. Naravno, to ne bi trebalo biti biti sve i na kraju sve naše postojanje i naše izbore, ali ako ih ne mareći za svoj izgled je rođena apatije, a ne prihvatanje, tu je problem.

Za nas femme tipovi, naša kosa naročito dužine našeg sušilo teži da igra veliku ulogu u našem doživljava atraktivnosti, ili čak i sama naša ženstvenosti, posebno za crne žene. Nemojte me pogrešno shvatiti, ne-crna ženska kosa je često patrolira u dužini, kao i, ali zbog uzajamnog rasne i rodne dinamike, crnkinja sa coily kosa će morati izvršiti ženskog osobine u većoj mjeri doći do iste standarde kao žena od bilo koje druge rase. Razmislite o kontroverzi koja okružuje "neuredan lepinja" na coily kosu. Razmotrite hiroviti zvuči 'pixie cut' naslagane uza svoje coily ekvivalent, TWA. Nažalost, potonja je politizirano iz nekoliko različitih uglova, i buzzcut ili bliski rod čak i više.

Pročitao sam toliko tweetove od dame ozbiljno zabrinut zbog reakcije njihovih partnera za svoju kosu. Onih iz crne coilies su uvijek posebno potresne: "ja želim veliki odrezak i otići prirodno, ali ne znam šta bi moja SO misle." Osnovna briga je da su ove žene plaše grli svoje prirodne teksture i smanjenje zato što je čekićem u glavu to kratko, čvrsto smotan kosa je nepoželjna. A posebno zato što je to "muški".

load...

Očigledno je da je odgovor ne postoji "Baci cijeli partner daleko, seko," ali to je druga članak.

Nisam moju kosu. # Sloboda #bigchop #guiltfree pic.twitter.com/TBTwae44bg

- Dawne Kirkwood (@ Dawnekirkwood3) 16. Jan 2018

Ljudi će vam dati mnogo prostranom zvuka ugriza o tome koliko dugu kosu ukazuje na plodnost i zdravlje, ali A: Bilo bi standard za muškarce previše u tom slučaju, i B: estetika variraju od kulture do kulture i trend ionako trend. Siguran sam da je više tradicionalno uma grupa Masai ljudi, koji pratite metodu lav duge kose za muškarce u neposrednoj blizini usjeva za žene, moj najduži kukičanje pletenice će izgledati nevjerojatno muževno. Pogledajte sliku feudalnog japanskih plemića negdje -shaving glave u stilu muških ćelavost je val.

Vratimo se nadu.

Voljela sam virusne reakcije video jer pokazuje da smo razbijanje daleko od zidova na kojima piše ogoljen coilies ne može i dalje biti "vruće" i glamurozan umjesto samo nameće. Ne kažem da su sve dame u Black Panther prikolica nije uzeo mi dah, ali za crne žene u područjima gdje smo u manjini, to je zapravo pripisuje mekoću i ljepotu to je radikalni pojam za nas, posebno u uskim / kratki namotaja. Ali to ne mora biti tako. A zidovi oko koje padaju, a ja samo volim. Sestre i njihovi misters grli novo besplatno vlasište je divna stvar, a ja ne mogu čekati da vidite više od toga.

😂 Moja mala luda girl.yes istina je da ćemo učiniti mali intervju. Sve što vi želite da znate. Pobrinite se da ostavite neka pitanja za nas da odgovori. 😇 https://t.co/3Y2WWEHX6k

- Dawne Kirkwood (@ Dawnekirkwood3) 22. Januar 2018

Bonus za sve nas, već i izgleda kao gospođa Dawne i njen mužić će raditi Q & A na YouTube dolazi! Već sam podnosio spaljivanje pitanja, ali požurite i dobiti svoje u prije nego što film!

I dalje planiram da imam dužine koljena Locs kad sam stariji, ali to sam ja ja radim. Coily sunarodnjaka? Svi ste vi. Ovdje sam za to bez obzira na sve.

Koji je najbolji (ili najgore) reakcija koju ste ikada dobili od strane partnera na novu radikalnu "uradi? Javite nam!

load...