Ovi 4 trikovi će učiniti da vam kradji traju duže | BA.inspinre.com
Šminka

Ovi 4 trikovi će učiniti da vam kradji traju duže

Ovi 4 trikovi će učiniti da vam kradji traju duže

Kako mogu sačuvati kovrče tako da će trajati? Dakle, volim da se uvijaju moju kosu pin curling ili od strane curling štapić i ja želim da moje kovrče da traje tjedan ili dva, bez potrebe da ih ponoviti.

Odgovor

Za mnoge kovrčava djevojkom, očuvanje lokne je tamo gore za borbu protiv frizz. Neki jednostavno ne žele da osveže svoje kose svake noći. Kontam. Praksa nije za svaku kovrdžave godina pa imamo nekoliko savjeta koji bi trebalo da vam pomogne.

Počnite s dan pranje

Mislim da sam se mnogo bolje definicija koja traje duže ako je moj dan pranje rutina na stvar! Upotreba hidratantne proizvode od šampona do uređaja za oblikovanje omogućava manje kovrča i više definicija koja traje. Isto tako, da tretiram moj dan za pranje kao dan styling potpuno oblikovanje moja kosa gelom i onda krcka iz gela cast kada se osuši. To omogućava idealne definicija pregib i zahtijeva ja osvježiti samo vodom ili odsustvo-u i dlačica. Možete učiniti isto s pin kovrče na dan isperite i koristite pin kovrče na dionicama koje su pale stana ili neposlušnu noću.

load...

Odlučite se za svaki drugi dan ili svakih nekoliko dana

Niko ne želi da ponovi svoju kosu noćnih. Znam, znam. Vi ne želite da se smeta, ali šta ako je to uradio svake noći? Ako je vaša kosa u trajanju od nekoliko dana, ali ne možete ga napraviti nedelje onda noć 3 ili 4 samo ponovno twist, pletenice, ili staviti u pin kovrče da to traje duže. Dok, nećete dobiti cijelu sedmicu bez pomoći, ovo je odličan način da se vaše vlage Ponovnim i primjenom hidratantnu odsustvo-u da pomogne svoju kosu uz, bez potpuno pranje i styling to. Naša kosa treba vlagu, pa čak i ako ste uzimajući cijelu sedmicu iz kose, trebalo bi da dodavanjem neke vlaga ga zadržati savitljiv, zdrav, i tražim zapanjujući.

Pokušajte pletenice ili uvijanja

Ponekad želimo da definicija premija koji traje duže od dan ili dva. To je kada srerujemo ili uvijanja će možda morati da dolaze u igru. Jednostavno dodati neke odsustvo-u na starim kose (ili početi na dan za pranje) i podijeliti kosu na manje dijelove. Što je manji to bolje, i bilo twist ili uplesti prije omatanje u Bantu čvor. Ostavite preko noći ili dok se potpuno suha i skinu bez sekcionisanje previše jer ne žele da remete uvijanje. Ne samo da ćete imati velike definicije, ali to će trajati duže od jednog dana ukoliko se nalaze u ananasu ili u poklopac motora noću. Ako ne želite da uradite mnogo redizajn, onda jednostavno staviti u veći Bantu čvorova ako manjih previše dosadan noću.

Dodano kosa zaštitni stilova

Za stilova koje traju čak i duže možda želite probati neki dugotrajni zaštitni stilova kao što su kukičanje pletenice ili Senegala obrta. Ovi stilovi će trajati tjedna ili čak nekoliko mjeseci, a može se lako instalirati i sami ako se odlučite. Ovi stilovi su zabavni i stalno kosu zaštićeni sve dok ih ne zanemariti ispod kose. Oni bi biti savršen za ljeto previše. 

load...