Ove sezone, rock glitter koreni | BA.inspinre.com
Šminka

Ove sezone, rock glitter koreni

Ove sezone, rock glitter koreni

Počeli smo vidjeti novi pogled na ovom kosom trend boja u jesen prošle godine, ali mnogi nisu mislim da će trajati.

Foto ljubaznošću Rita Ora Instagram

Ali glitter korijeni su upareni sa mnogo različitih frizura na trend kao favorit ventilator, u paru sa niskim peciva i duboko strani dijelova.

Glitter korijeni preuzimaju Instagram od oluje, takođe prikazao od naših omiljenih zvijezda. Miley Cyrus je bio jedan od prvih smo vidjeli debitovati trend na jednom kampanje s prekrasnim ružičastim šljokicama iznad uha tako da odgovara haljinu.-- iako ona sigurno nije bio posljednji. 

Foto ljubaznošću veliki napor

load...

To nije samo oštar poznatih koji su sve u ovo novi trend kosa, Lucy Hale je nosio ublažena glitter korijene izgledati, ali je također pokazao svoju ljubav za ekstremnije izgled na Instagram. Leona Lewis i Rita Ora su također skočio na trend uz lagano otprašiti srebro i zlato glitter na svoje korijene.

Za više izvajanom pogledati neki ljudi odluče ne samo za zaprašivanje sjaj na svoje korijene, ali umjesto toga prikazati vrlo namjerno stavio sekcija kadriranje svoje lice, najbolje se vidi na Rita Ora, koji pokazuje da je to sigurno ne mora da izgleda neuredno.

Da bi pokazao da se ovaj trend ne ide nigdje još glitter korijeni su klamerica na 2016 Coachella. Potresena poput Kendall Jenner koji su nosili dva čvrsto peciva s nekim zlato glitter pospe po sredini dijela.

Foto ljubaznošću Mane Addicts

Dobivanje izgled je lakše nego što mislite

Sve što vam treba je dobar gel ili pomada i sjaj boje po svom izboru. Koristeći sjenilo četkom ili četkicu za zube, primijeniti pomada direktno na korijene za jednostavnu primjenu. Dok je još mokra i savitljive u kosi, pospite sjaj direktno na vrhu. Koristite medij čekanje Hairspray da zapečati sjaj u.

Želim da probate ovaj izgled?

Evo dva kovrčava djevojke, Offbeatlook i LoveSieee koji je trend za spin sami kovrče. Moramo reći, izgleda ekstra magično na kovrče.

Upozorenje: možete imati sjaj u kosi za nekoliko dana prije nego što pere potpuno van. Za pjenušava noćni izlazak, možda bi sve bilo vredno toga! Šta mislite o novom trendu sjaj korijene? Postavite glitter autoportret na StyleNook i recite nam kako ste to uradili.

load...