Ove prevare koje vam je potrebna za zdravu kožu ove zime | BA.inspinre.com
Šminka

Ove prevare koje vam je potrebna za zdravu kožu ove zime

Ove prevare koje vam je potrebna za zdravu kožu ove zime

Zima može biti Hella oštra na koži, pa sam odlučio da se dopre do edukatora i estetičar Robyn Sutton od spreman Professional kako bi razgovarali o nekim često previđa njege kože tipova.

Upoznajte svoj tip kože

Prije nego što počnete kupnje pranje lica, maske ili piling, važno je znati vaš tip kože u cilju borbe protiv svoje probleme kože. Baš kao i svoj jedinstveni tip kose, važno je da uzmete vašem tipu kože i kože zabrinutosti u obzir prije nego što kupiti proizvode ili mijenjati svoju rutinu.

Ostanite hidrirani

Evo 4 jednostavna koraka za čuvanje kožu hidratizirana i zdrava ove zime:

  1. Potreban vam je hidratacija maske (da, čak i vi, masnu kožu). Maske su odlični za hidrataciju kože, eliminirajući mrtve stanice kože, i izvlačeći nečistoće. A hidratacija maske je veliki korak za dodavanje u svoj režima za njegu, posebno u zimskom periodu. Savjet: jeftin hidratantne maske opcija je SpaLife hidratantni, pročišćavajući, protiv starenja, detoksikaciju i umirujuće Korejski lica Maske - SUPER BOMBA! Ako niste probali ove maske, vi ste nedostaje out!
  2. load...
  3. Pokušajte deblji ovlaživač u zimskom periodu. To će vam pomoći zadržati vlagu cijeli dan. Pruža intenzivnu njegu za kožu --which je ključ. Ako želite imati Głowy kožu sa i bez šminke. Deblji hidratantne kreme je nužnost. Savjet: moja omiljena vodootporan kreme su kokosovo ulje ili Honey Baby Naturals Bee slatko lice i maslac za tijelo. Hidratantne kreme su malo skuplji, ali također može ići u apoteku rutu. Mnogo drugih pojačavaju svoju igru ​​i prelazak na više prirodnih sastojaka - ključ je da pročitate listu sastojaka.
  4. Serum se ne treba miješati sa hidratantnom kremom. Primjenom seruma je u suštini dodatni korak kako bi kožu mlade i svježe. Serumi imaju antioksidansi poput vitamina C i E koji zajedno pomažu u zaštiti od oštećenja sunca. Serumi su protuupalno, ozdravljenja i umirujuće na kožu. Savjet: serumi se najbolje koristiti noću, tako da se odnose na čistu lice prije spavanja. Moj omiljeni serum je Rose i geranija lica Serum.
  5. Održavati unos vode. Unos vode treba da bude visok zimi kao što je to u ljeto. Kada je naš unos vode je niska, naša koža je ostalo dehidrirana. Vaša koža je reaktivan, tako naučiti da slušaju ono što vaša koža vam govori. Ako vam je koža suva ili tupo, devet od deset puta to je znak da je vaša koža je dehidrirana. Povećajte unos vode, vaša koža će vam se zahvalim!

Ne zaboravite ove potrebe

  • Piling vaše usne. Naša usne su meke i delikatne, koja im je potrebna ljubav zimi previše. Ovo je lijek za ispucale usne.
  • Promijeniti posteljinu tjedno. Ako mijenja svoj posteljina nedeljni nije realno, onda barem promijeniti jastučnice često. Ulja iz naše kože i kose prodiru u našu jastučnice, a naša koža može pokupiti bakterije, što je rezultiralo u breakouts.
  • Za zaštitu od sunca (SPF) je važna tijekom cijele godine. Ako ste poput mene, a ne ljubitelj kreme za sunčanje, tražiti BB kreme ili kreme koje imaju SPF.

Zahvaljujući Robyn za pomoć kako bi svijest žena o za njegu kože i brige o sebi. Prati je online @poisedprofessional i dobiti više od moje lično savjeti brigu o sebi @ blackgirl.slays

load...

Oh, au slučaju vas zanima što je naša koža izgleda, ispod su naši šminke bez autoportrete.

Na slici: S poštovanjem!

Next: 2018. Njega kože & Beauty trendovi koji su stvarno vrijedi pokušati

load...