Ovako je napraviti svaki NYC ukrasni instagrammer vašeg klijenta | BA.inspinre.com
Šminka

Ovako je napraviti svaki NYC ukrasni instagrammer vašeg klijenta

Ovako je napraviti svaki NYC ukrasni instagrammer vašeg klijenta

Ja sam iz Mona Baltazar popularnih Instagrammer i YouTuber, Curly Edgy. Iako sam bio malo uplašen zbog mojih prošlih iskustava, rezultati raspametilo dalje! Evo profesionalni put Mona je, prema njenim recima.

Rođen i odrastao na Filipinima, odrastao sam u San Jose u Kaliforniji. Sam se preselio u New York prisustvovati Modni dizajn Fashion Institute of Technology (FIT), gdje sam za 10 years.Before kreće u New York, bio sam i frizer u Kaliforniji za 5 godina - što znači da radim to od 2001. Godine, međutim, ja nemam fensi priču o tome kako sam došao da bude frizer.

U srednjoj školi, imali smo Career Day i nisam bio siguran u ono što sam htio da budem.

Moja mama nije bila u stanju da nas vodi sa obrazovanjem, jer smo bili novi u SAD ne spominjem, ona je bila previše zauzeta držite 3 posla da sastave kraj s krajem. Dakle, morao sam da shvatim za sebe ono što ću učiniti nakon srednje škole. Video sam vodič informacije koje čitaju Kozmetika i bio zaintrigiran to. Čekao sam više od godinu dana, radeći kao recepcionar da uštedite novac ići u školu sa punim radnim vremenom.

load...

Shvatio sam da sam stvarno volim raditi za kosu - a ja sam bio vrlo dobar u tome.

Instagram je pomogao [moj posao] puno kada sam počeo da prikažu svoj rad kroz objavljivanje rezultata i prije i poslije snimke. Počeo sam da se zatim ponovo postavila strane različitih računa i to je bilo sve kovrče odatle. 

Ja sam oduvek privlačili i vole teksturu kovrčave kose, ali pomak je počelo kada je Marissa [email protected] 's kolorista - me je upoznao sa Edgy za šišanje. Počeo sam sve više zahtjeva za mnom je iz kroz nju IG sljedbenika. Odatle, upoznao sam i bio u mogućnosti smanjiti neke kovrdžave blogera, kao što su @Stylefeen i @Christinavega_ @oohthatsjustflash, između ostalog. Instagram je pomogao [moj posao] puno kada sam počeo da prikažu svoj rad kroz objavljivanje rezultata i prije i poslije snimke. Počeo sam da se zatim ponovo postavila strane različitih računa i to je bilo sve kovrče odatle. 

Edukacija [klijenta] je ključ.

Moram naučiti većinu napojnice preko rasprave o svojim iskustvima. Radim temeljito konsultacije prije preuzimanja bilo kakvog alata, jer želim da ih upozna sa svojim teksture kose. Dajem im opcije što se tiče kakva frizura je najbolje za njihovu vrstu teksture. Neki klijenti žele više volumena, ali ponekad, njihov obrazac rasta i gustoća kose im ne dozvoljavaju da se obim žele. U tim slučajevima, ja pronaći način da svoje misli i preusmeri na drugim područjima možemo poboljšati, kao stvarajući oblik ili će kraće. 

Ja razumijem da svaki kovrčava djevojka posjeduje vlastite kovrče. Ne postoje dva kovrdžave glave su iste.

Na Muze salon nosimo i koristimo Sebastian, Wella, Nioxin i Oribe.

  • Sebastian: Potion 9 (koji se ne ispire) i Texturizer (gel).
  • Wella: Element šampon i regenerator (sulfat besplatno)
  • Nioxin: podmlađivanja eliksir i definisanje krem.
  • Oribe: intenzivna hidratantna (duboko uređaj), Apres Beach (sjaj i teksturu završni sprej)
  • load...

Imao sam zadovoljstvo u testiranje Elimisha i ja stvarno volim svoje proizvode.

Kako ste pronašli svoj trenutni frizer?

Ostavili ocjenu za svoj stilist u našoj sekciji salonima.

Pratite nas na Instagram @StyleFeen i @NaturallyCurly za više kovrdžave kose i stil inspiracija.

Sviđa ono što vidite? Za više članaka kao što je ovaj, prijavite se na naš newsletter!

load...