Otkrivamo meksičku tajnu lepoj kosi | BA.inspinre.com
Šminka

Otkrivamo meksičku tajnu lepoj kosi

Otkrivamo meksičku tajnu lepoj kosi

Svaki dan, više nas kovrčava djevojke počinju da prihvate naše prirodne kose širom svijeta! Meksiko je samo jedna od zemalja u kojoj je industriji za njegu kose je po svih vremena. Žene su pronašli odličan način brige za ovu vrstu kose i kozmetičkih koristi sa prirodnim, lokalno uzgojene resursa.

Tepezcohuite je savršen prirodni Šampon lijek za odgušenje pore; njegovo najčešće koristi u proizvodima za kosu je sprečavanje gubitka kose.

Što je Tepezcohuite?

Izgovara kao 'Tep-ez-co-heety', ovo root kore je prastari netoksičan i organski sastojak izveden iz kore meksičke "Drvo kože." To je teško naći u Chiapas, Meksiko i druge tropske klime u Južnoj Americi.

Lisnato Tepezcohuite stablo raste do 8 metara visine. To je korišten u drevna civilizacije Maja kao anti-aging i kožu ljekovita proizvoda i je klasificiran kao dio meksičke nacionalne baštine zbog svoje mogućnosti za liječenje opekotina sa svojim protuupalno, antibakterijski, i anestetik svojstva, u skladu sa Plantas Medicinales. Takođe, prirodno leci anksioznost i stresom nesanice kada ogrezli u vodi za noćne čaj recept.

load...

Sada se koristi u mnogim kozmetičkih proizvoda zbog svoje ljekovita svojstva. Ljudima Meksika često koriste koru u obliku praha za anti-aging kreme i problema sa kožom poput psorijaze. U prošlosti Tepezcohuite je također koristi da pomogne sa zubobolje. U istoriji, Tepezcohuite spasio kožu nekih od opekotina žrtava iz 1984. Gas eksplozije u blizini San Juan i veliki potres u Meksiku koja se dogodila 1985. Godine 5.000.

Foto ljubaznošću ANDEVA - Getty Images

THE HAIR PREDNOSTI

Zahvaljujući mnogim prirodnim ljekovitim svojstvima ove biljke, ona ima nevjerojatan koristi i za kosu i kožu! Mnogi ljudi koriste direktno na svojim skalp da poboljšaju sveukupno zdravlje svoje kose. Ova kora potiče cirkulaciju krvi, pružajući vlasišta nutrijentima koji oslobađa folikula od šanse za gljivične, peruti, i opšta pitanja vlasište.

Ne bavi svojim skalp gomilanje dovodi do gubitka kose, zaostajanja u rastu rasta, te soba za bakterijskih i gljivičnih infekcija. Tepezcohuite je savršen prirodni Šampon lijek za odgušenje pore; njegovo najčešće koristi u proizvodima za kosu je sprečavanje gubitka kose.

Kako se koristi

Kada je kora u tekućem obliku putem donekle jednostavan proces topljenja, može se progutati da izvuku korist za zdravu kosu, kožu i tijelo. 10-20 grama korijena kore će vam dati najbolje rezultate ako se koristi u jednom dnevnom ljepotu i kosu režim.

Prodati na prednosti Tepezcohuite? Evo kako možete dobiti držite magije sastojaka. Postoji više proizvoda iz Meksika i oko Južne Amerike stalno postaju dostupni na ostatak svijeta, online i na određenim prodavnica ljepotu.

Get Tepezcohuite prednosti sa ovim proizvodima

Tepezcohuite je dostupan za kupovinu u obliku praha koji onda možete dodati na proizvode za njegu kože, šampona i duboko tretmani za dodatnu snagu i pomoć u ozdravljenja vlasište:

  • Polvo Tepezcohuite Auxiliar En Quemaduras, 9 €
  • load...
  • Nuance Salma Hayek za intenzivnu hidrataciju maska ​​za kosu, 19 € (također dostupan na Walgreens)
  • ASDM Beverly Hills Tepezcohuite serum, 23 €

Koja je vaša tajna lijepe kose? Podijeliti s nama dolje!

load...