Oporavak od rezanja makaza | BA.inspinre.com
Šminka

Oporavak od rezanja makaza

Oporavak od rezanja makaza

Frizer koristi razrjeđivanje škare-KATASTROFA! Pomoć! Prije tjedan dana sam imala frizuru ne na moje redovne frizera. Moje kovrče su osjećaj malo teška, pa pitao sam ga da učini nešto za kontrolu toga. On je koristio razrjeđivanje škare. To je bio prvi put da se to radi na svoju kosu, a ja nisam imao pojma koliko je to loše. Sada većina mojih kovrče su nestale, drugim dijelovima pojaviti ravno (posebno prednji blizu lica), a postoje i neke vrlo tanke uvojke. Također, nakon što je šišanje, primijetio sam da mi kosa postane masna vrlo lako, nešto što nije dešavalo ranije. Koliko dugo je potrebno da se vratim u prijašnje stanje? Što trebam učiniti da to poboljšati? Da li bi pomoglo da smanji svoju kosu malo?

Odgovor

Ja sam bio u tvojim cipelama i to je zauvijek za moju kosu da raste nazad u stilu koji mi je omogućio da se ponovo osjećati dobro o mojoj kosi. U svim pravičnost, nisam imao pojma o čemu sam htio i kako sam potrebna moja kosa da se stvori stil, ali ono što sam dobio nije bilo to! To mi je uništila kovrče, moj punoću, i moja krajevima. Nepotrebno je reći da one za odsecanje i prorjeđivanje rezovi nisu idealne za sve kovrdžave djevojke, ali imam nekoliko savjeta koji mogu pomoći sve dok vaša kosa ne poraste.

load...

Nađi profesionalca da popravi svoj dio

Možete pronaći stilista koji se specijalizirao za DevaCut pomoći spasiti svoj kovrče. Oni nisu otišli zauvijek, ali profesionalni možda morati na korak u da popravi problem. Ja sam veliki zagovornik DevaCut ali dozvolite mi da vam reći zašto. Kao prvo, loše iskustvo rezanje sam mi je omogućilo da saznaju šta nisam htio, niti je radio dobro za moju kosu i drugo ja smo imali dva DevaCuts i oni su bili divno. Je DevaCut je specijalizovana rez za kovrčava, coily i valovite kose koja se fokusira na kiparstva svaki pregib bez narušavanja pregib obrazac. Stilisti se intenzivno obučeni da uče ovu tehniku. Rez se vrši na suhu kosu od kovrdžava kosa je vrlo različita kada je mokar. Ovo smanjenje je odličan za kovrčave djevojke koji vole pranje i otići stilu.

Postoji više rezanja stilova osim DevaCut koji rade jednako dobro ako ne i bolje i to stvarno ovisi o klijentu i stil idu za. Postoji RI CI Cut strane Edgy vlasnik salon, stilista, i pedagog Ricky Pennisi, koja se temelji na težini kose i gustoće, a ne pregib obrazac. Iako je ovo cut ima drugačiji premisa, oni koncentrirati na području problem za stvaranje pokreta i dozvoliti da vam lokne da se kovrča bez i lijepa. Opet, idite na konsultacije i vidjeti ako oni mogu popraviti svoj dio prije donošenja imenovanja.

Rad sa kosom

Možete pin up ili valjkom postavite kosu koja odbija promašiti ili pokušajte pletenice outa ili twist outa da se sve dlake na pregib homogeno. Primjenom holding proizvod dok scrunching onih dosadnih niti da ih promašiti može pomoći, kao i posebno ako je samo nekoliko sekcija ne žele da sarađuju.

Tako da možete postići uniformnost u kosi do uvijanja ili možete tražiti profesionalni u kovrdžave kose i kovrdžava rezove. Pobrinite se da imaju konsultacije tako stilista da vidite svoju kosu i odrediti pravac djelovanja. Ne žurite pronalaženje pravu osobu i znati da bez obzira na put ste odabrali da se vaša kosa će rasti leđa i vaše kovrče će se vratiti.

Da li ste ikada imali borbe sa razrjeđivanje škare? 

load...