Ona vlaga prelomi kampanju zidova | BA.inspinre.com
Šminka

Ona vlaga prelomi kampanju zidova

Ona vlaga prelomi kampanju zidova

SheaMoisture preuzima na ovoj ograničenoj percepciji ljepote napadajući diskriminacije vidimo svaki dan u ljepoti prolazima svake velike trgovine. Žene boje da bi se pronašli etničke odjeljak za kozmetičke proizvode-odvojeno od ljepote prolaz-održavaju uske ideal ljepote u našem društvu.

SheaMoisture se bori ovo isključenje godinama i nedavno stvorili TV spot i nacionalnu kampanju svijest zove #BreakingTheWalls koja naglašava borbe žena lice boje svaki put moraju da hoda od ljepote prolaza da nađu svoje kozmetičkih proizvoda. Richelieu Dennis, osnivač i izvršni direktor Sundial Brendovi, akcija zašto je potrebno ovoj kampanji: "Često sam rekao u posljednjih 20 godina da je ljepota prolaz je posljednje mjesto u Americi, gdje je segregacija još uvijek legalno, i odvajanje 'ljepote' od ' etnički 'je samo poslužio da dalje održavaju uske standarde onoga što se smatra prekrasna u našoj industriji i našeg društva-što je razlog zašto smo počeli vodi napore za razbijanje tih zidova. "

load...

Jasno se sećam odrastanja i znajući da će morati pronaći etnički sekcija-obično samo dva ili tri police-za moje potrebe za njegu kose. To je bilo ponižavajuće i izoluju da neće naći ono što sam koristiti za moju kosu u ljepoti prolaza. Ova kampanja podizanja svijesti otvara pravi rane koje se odnose na nedostatak uključivanja žena boje osjećaju prognani. Ovo je jedan od posljednjih nekoliko mjesta za naći očigledne segregacije u plasmanu proizvoda u maloprodajnim objektima, i dok žene boje su pretrpjele u tišini, SheaMoisture se razbije pravi zidove isključenja za rušenje uske percepciju ljepote uključiti sve žene.

Na NaturallyCurly smo oduševljeni na ovoj pokrenuli kampanju jer "od NaturallyCurly.com je osnovana prije 18 godina, imali smo filozofiju da teksturu nadilazi nacionalnosti", kaže Michelle Breyer, predsjednik i suosnivač NaturallyCurly, "Ja sam angažovan u mnogo rasprava tijekom godina o ovoj temi, ali vjerujem da potrošač - i brend - prednosti kada je njega kose prolazima nisu definisani po nacionalnosti ". Dennis i dodaje: "Taj pokret je o mnogo više od prodaje šampon, losion, ili kozmetike. Mi napreduju misiju i viziju na socijalni dijalog o tome kako gledamo na ljepotu kao društvo i kako one arhaične strukture i pogledi iscrpljujuće za uspostavljanje novih i inkluzivne načine gledanja ljepote - da li u slikama vidimo ili u prolazima koji jaz... Sa SheaMoisture smo izgradili uspješan brend priznajući da ljepota dolazi u svakom tipu kose, boja kože, hlad, i igranih i poštujući prirodne ljepote svake žene s prirodnim proizvodima koji se odnose na nju individualne potrebe i osnažiti nju kako bi proslavili njen jedinstveno putovanje. "

Sa YouTubeano kao MahoganyCurls, Naptural85, SunKissAlba, i drugi koji učestvuju u komercijalnom i iza scene video, vidimo problem uzeti glavu na obratio, a zatim razbio samom simbolički i pravi pristup razbije odvojenog zidove ljepote norme. To je snažan glas u svijetu u kojem tihi prihvatanje više ne toleriše i akciju preuzima i pobjeda. "

Pogledajte video ispod da vidite kako to upečatljive poruke grli univerzalna ljepotica koja je odavno.

SheaMoisture #BreakTheWalls komercijalne

Richelieu Dennis, osnivač i izvršni direktor Sundial brendova i Whitney (Naptural85) vlogger na The Real razgovora #BreaktheWalls kampanje

load...