Olivijin stil potpisa | BA.inspinre.com
Šminka

Olivijin stil potpisa

Olivijin stil potpisa

Moje ime je Olivia i ja sam iz Grand Cayman, Cayman Islands (na Karibima). Ja sam računovođa po struci, ali moj pravi poziv je stvarno postoji u svijetu mode. Imam sklonost za sve stvari kreativno umjetnosti, glazbe, mode i ako se uzme u obzir hranu i putovanja kreativne, zatim uključuju one previše :).

Kako biste opisali svoj stil?

Ja ne vjerujem da je moj stil može se sumirati na specifičan način, jednostavno zato što je to posvuda. Ponekad sa stilom, ponekad skromne, ali ponekad smion. Ponekad girly ili flirty. Ponekad šik, boho, retro, nervozan, ženstvena, glam itd oblačim u skladu sa kako se osjećam, a ne nužno prema onome što je u.

Kako ste se odlučili šta da obučem ujutro?

Većina mojih misli oživljava pod tušem. Nisam siguran zašto, ali oni rade. S vremena na vrijeme, ja ću se probuditi potpuno pojma šta ću nositi i čim sam pod tušem, voila! kompletan outfit padne na pamet. Vrlo rijetko sam mentalno planiram garderobu dan / noć ranije.

load...

Koje su vaše omiljene ormar komada?

Pa, to je teško pitanje. Zaista nisam siguran zapravo. Jer živim na otoku i to je uvek toplo, ja bih da kažem da sam imaju tendenciju da uzmem za bilo šta bez muke, poželjno željezo / bez bora (Mrzim peglanje) i što je najvažnije, cool i udoban.

Gdje ti obično kupuju odjeće i modnih dodataka?

ONLINE !! Živi na malom otoku ima neke velike povlastice, ali i neke velike nedostatke kada je u pitanju shopping za garderobu, tako da sam ovladao umetnost online shopping.

Hajde da razgovaramo kosu. Koliko dugo ste prirodno? Koja je vaša normalan režim?

Bio sam prilično je prirodno sve u mom životu. Sam opušten / trajnom moju kosu, možda dva puta. Ja sam loc'd za skoro 10 godina, iako. Što se tiče režima, ne nužno imati jedan. Perem kosu kad god mi se (ne stroga rutina) ili kada je to stvarno potrebno to i primijeniti Arganovo ulje na Locs i ricinusovo ulje u root. To je otprilike to really.oh, i blokadu možda jednom mjesečno.

Bez obzira šta mase može se reći, Locs su vrlo svestrani

Da li imate potpis frizura?

Sve što se i iz moje lice je moj potpis. Moja velika lepinja je uvijek brz i jednostavan i radi sa svakom outfit.

Kako vaša prirodna kosa raditi sa svojim stilom?

Bez obzira šta mase može se reći, Locs su vrlo svestran i jako se uklopiti u način na kreativne mogu biti s mojim ličnim stilom. Za mene, to je savršen.

Kako možemo ostati povezan s vama?

Ja sam doslovno na gotovo svim društvenim platformama

Ovaj članak je napisao GlobalCouture doo za CurlyNikki. 

load...