Okretanje od strane prirodno zavrtljivih urednika pregleda popularne brendove | BA.inspinre.com
Šminka

Okretanje od strane prirodno zavrtljivih urednika pregleda popularne brendove

Okretanje od strane prirodno zavrtljivih urednika pregleda popularne brendove

Proizvode koji se koriste za stvaranje savršen valovi također mogu pružiti vlage namotaja. U ovom izdanju Twist, kreirao ljepota i prirodna kosa uticajnim Nikki Johnson i Evelyn Ngugi, Zaokružite NaturallyCurly pobjednik je stavljen na krajnji test: proizvodi dizajnirani za specifične pregib izazove koriste urednici koji imaju različite probleme prirodne kose. Tako je - To je klasičan menjala, NaturallyCurly stil!

  • Kovrčava kosa Solutions H2O boca vode - izabrali 3C NaturallyCurly urednika - "To je zaista zvjezdana proizvoda", Evelyn je rekao: "To je stvarno tako velika!" Ona je u pravu, znaš? Ne samo da je to bocu s vodom tako da sprej još izmaglici vode na kovrče, to je ergonomski oblik čini prskanje lako! Čak i stilisti iskopam bocu jer je na punjenje i da će pokriti velike površine kose. S obzirom da je bocu sprej stvara fine magle, tvoje uvojke može lako osvježavaju tokom dana. Želiš jedan već, zar ne?
  • load...
  • Alikay Naturals Moisturizing crni sapun šampon - izabrali 4C NaturallyCurly urednici - Prva reakcija iz Nikki nakon nanošenja šampona da je vlasište bilo je: "Oooh Sviđa mi se ovo!" Zaista, svi možemo složiti da čisti vlasište je teško, posebno sa debelim 4C kovrče. Zato ovaj šampon boca ima mlaznice aplikator koji čini čišćenje vaše vlasište gotovo bezbolno. "Osjećam se kao da je to superioran način čišćenja", rekao je Niki. Usudite se da ga sami probati? Get it, devojko!
  • True Made Lijepa intenzivni tretman maska ​​- izabrali 2C NaturallyCurly urednika - "Ako je valovit koristi ovo, to bi im trajati 3 godine" uzviknula je Evelyn. Kokos, med, mango i shea maslac su božanski sastojci koji čine ovaj kadu debelih, kremasta vlage. Woo! Zvuči kao krajnji smoothie, zar ne? Izmislio da dopuni oštećene, suhe kovrče s vlagom, ova maska ​​je sulfat i uzor besplatno. Evelyn apsolutno voli gaćice da je ovo maska ​​daje joj kovrče, i rekao: "Hvala ti, wavies!"
  • Brown Butter Beauty Sweet Mlijeko za raščešljavanje kose koji se ne ispire - izabrali 4C NaturallyCurly urednika - "Sviđa mi se dosljednost", Nikki primijetio prilikom rukovanja proizvodom. Kao što je Evelyn ističe u videu, ovaj uređaj je puno ekstrakata koje će vam pomoći češljanje mokre lokne, smanjiti kovrča, i napišite kosa miriše kao svježe kao jutarnja rosa. Bez obzira da li si 2A ili 3B, vi ćete imati koristi od koristeći ovu odsustva-u. Mislimo da će vam se toliko sviđa da je naš poklon vama, član voljeni zajednice, nudimo free shipping na Brown Butter Beauty proizvoda! Nastavite sa čitanjem za više detalja.
  • Kovrčava kosa Solutions Curl Golman Original - izabrali 3C NaturallyCurly urednika - "Ovo je Styler distribuira kroz mokru kosu, od korijena do vrha", objasnio je Evelyn, "To će vam dati kovrdžanje slobodne dane." Thats right, coilies i kinkies, moraš probati ovo! Pošto je ovo Styler je na bazi vode, možete ga koristiti svakodnevno bez ostatka opterećuje kosu. To je također fantastičan styler za uvijanje djevojke u vlažnim klimama (gledamo na vas, Miami!).
  • load...
  • Alikay Naturals Glazed arganovim uljem Silkener - izabrali 3C NaturallyCurly urednika - "Ona ima deblji dosljednost, kao što je serum, tako da sam već mi se to", rekao je Niki. Debljina dolazi iz miješanje ulja, kao što su marokanski argana, slatkog badema i marelica kernel. Da bi kosa zdrava i mekano, ovo gnjavaža sadrži esencijalne masne kiseline, vitamin E i omega 6. To je kao sve u jednom ulju! Odlično za minimiziranje izgled kovrča, ispucale vrhove i Flyways, štiteći kosu od termalnih i ekološku štetu. Prepuna prirodnih antioksidansa, ovo ulje je mirisna s crnim Malina i Vanilla Beans i napravio za kovrče svih tekstura i uzoraka. Dajte!

Kao što je i obećao, evo ti poseban poklon od prirodno kovrčavu: Pokažite uvojci malo ljubavi sa smeđim Butter Beauty! Koristite ovaj besplatni nama Dostava kupon na kasi: NatCurlBBB

Recite nam sve o svoje omiljene proizvode u komentarima ispod teksta, i kao i uvijek ostati kovrčava!

load...