Odlučio sam da se ne sjećam, to sam naučio | BA.inspinre.com
Šminka

Odlučio sam da se ne sjećam, to sam naučio

Odlučio sam da se ne sjećam, to sam naučio

Slika: @janibellrosanne

Vi ste vjerojatno izvući na ovaj članak, zato što su ili s obzirom na tranziciju kosu ili ste već u tranziciji kosu. Proces u tranziciji je i izazovan i nagrađivanja. To je faza puna prepreka i dostignuća. Jedna od odluka svih Transitioners mora napraviti je da li će to veliki odrezak ili ako će omogućiti opušten raste iz kose. Poteškoća leži u činjenici da su obje opcije zahtijevaju kompromis. Pri tome veliki odrezak, vi ćete izgubiti svoj dužine. S druge strane, vaše strpljenje će biti testirani.

Neka Relaxer Grow Out

Osobno, imao sam problema sa radi veliki odrezak. Nisam se bojao da će izgubiti dužine; Međutim, ja brinuo previše o mišljenjima drugih. Pratio sam ljepotu ideale umjesto da pravu odluku za sebe. Osim toga, vjerovao sam da nisam mogao rock kratku kosu. Dakle, odlučio sam da pusti Relaxer raste iz moje kose.

Neću da lažem: ostati kosa raste iz bilo frustrirajuće za mene. U jednom trenutku sam postao vrlo nestrpljiv, jer sam smatrao da sam imao loše kosu dana dnevno. Nakon što mi je kosa rasla više od 5 inča, kosa mi je izgledala prilično čudno. Izgledalo je kao da je pokušavao da ispravi svoju kosu, ali je dobio umoran usput. Na kraju, uvijek sam zaglavio moju kosu u punđu i nisam uložiti mnogo truda u mom za njegu kose. Bilo je nekih stvari koje sam mogao učiniti kako bi se proces uzgoja Relaxer se lakše.

load...

Zaštitna Styles

Na primjer, trebao sam iskoristila dužine i eksperimentirao sa zaštitnim frizerskih, kao što su pletenice, kutija pletenice i promašaj brave. Postoji toliko mnogo različitih vrsta zaštitnih stilova, siguran sam da bi se zadržao moje nestrpljenje na distanci.

Pronađite Rutinska

Jedna od prednosti puštajući Relaxer raste iz kose je da ćete dobiti hrpe znanja. U nekom trenutku morat ćete pronaći savršenu rutinu, koja će zadovoljiti potrebe vašeg opušten niti, kao i vaše prirodne korijene. Pronalaženje pravog rutinu će pokrenuti svoju kreativnost u pronalaženju načina da definišete kovrče.

Iako je proces dopuštajući Relaxer prerasti je izazov, čekao sam kosu da raste 13 centimetara prije nego što rade polu-veliki odrezak, na ovaj način bi zadržati neke dužine.

Zašto Big Chop?

Rade veliki odrezak je veliki korak, ali to je jedini način da se riješi svoj opušteni niti brzo. Neki od mojih prijatelja su učinili veliki odrezak; neke od njih obrijao kosu. Većina ih je navelo da su uglavnom mučili sa upoznavanjem svoje kose. To nije samo izazov za pronalaženje prave proizvode za njegu kose, to je bila i teško pronaći pravu rutinu za njegu kose. Često je kosa prekratka za prst motanje, ali na kraju je namotavanje spužva je izmišljena, koja je preuzela brigu o tom pitanju.

Rade veliki odrezak može biti velika kao i to ne iznenađuje jer svoj izgled mijenja prilično mnogo. Ali radi veliki odrezak vam omogućava da se naviknete na teksturu kose mnogo brže. Osim toga, osjećat ćete se osnaženi kada vidite svoju kosu u svom prirodnom stanju. Na kraju, za razliku od onih koji su tranziciju kosu, ljudi koji rade veliki odrezak imaju bolje rezultate proizvoda.

Koji voliš? Veliki kotlet ili prirodno tranziciji? Javite nam u komentarima. 

load...