Nova plastična operacija koju žene dobijaju na kose | BA.inspinre.com
Šminka

Nova plastična operacija koju žene dobijaju na kose

Nova plastična operacija koju žene dobijaju na kose

Šta je čela / kose lift?

A čela ili kose lift smanjuje nabore koji su razvili tokom vremena preko čela. Isti postupak također pomaže da se smanji linije preko mosta nosa, mrštenje linije i repozicionira opuštene obrve. Ukupni izgled nakon čelo lift je obično da se od odmornije lice.

Za one s obzirom na čelo lift, pronalaženje pravog doktora je prvo i najvažnije. Doktori će biti sigurni kako bi se osiguralo da se postupak ste tražeći je realno za svoj izgled.

.the metoda uključuje jedan neprekidan rez sa početkom u razini uha, a onda kreće oko kose. A dobro obavljen postupak će osigurati bez vidljivih scarrin

U najvećem broju slučajeva, način na koji se radi lift uključuje jedan neprekidan rez sa početkom u razini uha, a onda kreće oko kose. Dobro urađeno postupak će osigurati bez vidljivih ožiljaka će se pojaviti na kose nakon procesa rada i ozdravljenja.

load...

Druge vrste procedura može biti učinjeno. Vaš liječnik može napraviti više od jednog reza pomoću endoskopa, tako hirurg da vidite postupak na velikom ekranu kao ona radi. Slične procedure za kose lifta su browpexy ili direktno podizanje obrva, koji podešava obrva poziciju. Neki od tih postupaka, može, ponekad, biti u kombinaciji sa facelift ili druge slične kozmetičke zahvate.

Foto ljubaznošću LICA PLASTIKE

Jesu li na sigurnom?

Kao i kod svake operacije, uvijek postoji određeni rizik uključen. Neki od nuspojava i mogućih komplikacija koje se mogu javiti su: produženi oticanje, mala količina gubitka kose oko reza, krvarenje ispod čela (koža), povreda živca koja podiže obrve i privremene utrnulost ili svrab čela i kosu.

Oporavak od postupka čela treba vremena. Doktori naglašavaju važnost strpljenja kroz proces ozdravljenja. Većina liječnika preporučuju 2-3 dana od hladne obloge i podižući glavu s puno odmora. Konci obično uklanjaju oko tjedan dana nakon operacije, a većina klijenata su u potpunosti oporavila nakon dvije sedmice.

S obzirom na dobivanje čela / kose lift?

Ako ste s obzirom na čelo lift, učiniti vaše istraživanje i educirati se o dobro kvalificirani odbora hirurga kozmetologije. Prilikom susreta sa svojim lekarom, biti sigurni da imate listu pitanja i probleme kao dobro.

load...