Nidininu kovrdžavu vožnju kose | BA.inspinre.com
Šminka

Nidininu kovrdžavu vožnju kose

Nidininu kovrdžavu vožnju kose

NC: Kako i kada ste počeli grli vaše lokne?

ND: Počeo sam prihvatao svoju kovrče u aprilu 2013. Godine; Predomislio sam način razmišljanja prije poduzimanja bilo kakvih koraka. Počeo sam u tranziciji, ali onda iznervirao na nedostatak informacija za djevojčice u tranziciji nakon oštećenja topline. Onda sam uradio veliki odrezak u junu 2013. Godine i odlučio da ostane kratak za šest mjeseci. Moja poslednja velika kotlet je 19 Dec 2013. 

NC: Koja je vaša trenutna rutina?

ND: Ja ću perem kosu sa šamponom bez sulfata, a zatim uređaj. Onda ću napraviti mini metoda LOC sa Twisted Sista ispire sa kose i kokosovo ulje. Onda sam koristiti ili Twisted Sista 30 sekundi Curl Spray ili Curl Activator. Na kraju, pritisnite moja kosa dolje sa satenskom maramom i ostavite da se osuši i postaviti.

NC: Koji su vaši morate imati proizvode i alate?

ND: Osnove su bez sulfata šampon, regenerator, širok zub češalj, stari t-shirt, kokosa i maslinovo ulje, Easy Waves trakaste paket, Twisted Sista proizvodi, satenskom jastuku i maramu i puno strpljenja!

load...

NC: Šta je sa tvojim frizer?

NC: Šta radiš noću za kosu?

NC: Šta reakcija si kada si prvi put odlučili da se prirodno? 

NC: Da li ste veliki odrezak ili tranziciju? Koliko dugo?

NC: Koja je najbolja stvar o tome kovrdžave?

ND: To je manje napora, jer ne moram da držim kosu ravno do moje sljedeće pranje, a ja ne moram da izbegne vodu! 

NC: Kako da kovrdžava kosa utjecati na vaš svakodnevni život?

ND: To je puno za upravljanje, ali i tako bezbrižno.

NC: Šta bi ti druge da ih ohrabri da prihvate svoje kovrče

NC: Recite nam nešto o svojim sadašnjim i predstojećim projektima!

Ako ste Amerikanka čitate ovaj, a vi se bore sa kosom, računati svoj blagoslov! Imate toliko proizvoda na raspolaganju. Prelazak je bilo jako teško za mene, jer sam želio sve proizvode koje imate u States.we nemaju toliko za izabrati iz. Do sada je dr Miracles Curl Njega i Twisted Sista su jedini kompletan kovrčave linije proizvoda za kosu koji su lako dostupni za nas. Ostalo su samo kosa sprejevi i pregib aktivatora. I dalje sam na potragu za velikim kovrdžave linija proizvoda za kosu u Južnoj Africi!

Želite znati više o Nidia? Možete je naći na svom blogu ili na Twitteru.

load...