Neverovatne namotaje prstiju: Korak po korak sa obnovom kokosa | BA.inspinre.com
Šminka

Neverovatne namotaje prstiju: Korak po korak sa obnovom kokosa

Neverovatne namotaje prstiju: Korak po korak sa obnovom kokosa

Hajde, dignu ruke. Mi nismo ovdje da osramoti nikome-to je mjesto za učenje.

Kraća kosa se često kaže da je stil sam po sebi, u stvari, to je rekao da je jedna od prednosti jednog do 6 inča 'ne-ne morate učiniti ništa s tim. Ali to ne znači da ne mogu.

Naša Senior Copywriter Gerilyn, koga ćete sve već prepoznati za svoje pisanje, rad u zajednici, muzike i video spotova, takođe je razbijena u kosu modeling- i ona ima izgled za nas da stavi fluffy 4C 'amo u visokoj rezoluciji.

Provjerite tehniku! 

Sada kada je kako jazz stvari.

Ovo je definitivno 'to potrebno je malo vremena, ali kada imate nekoliko sati, kapuljačom za kosu i želju za stilom koji stvarno vitrine svoj tekstura, neće vam trebati ništa drugo nego volju da bude fab.i ovih Coconut Vraćanje proizvoda koje se koriste za kreiranje G svici!

load...

Nakon redovno pranje i klimatizaciju, protezala se i ojačao Gerilyn kosi sa Coconut Restore Keratin Intensive Repair maska.

Ovaj protein elektrana pomaže da se zapečati krajevima, jačaju oštećenu kosu i pre utakmice zdravu kosu za bilo predstojeće termička obrada. Kokosovo ulje se udružuje s lanenim uljem (zdravo slikarske kovrdžav!) Da omekša i vlaže kosu, dok proteini grade bilo slabe karike u brave-sve sa rezervnim 10 minuta i kapa za tuširanje!

Mali savjet? Ovo nije vaš svakodnevni keratin tretman. Previše dobra stvar je definitivno moguće, tako da koliko god to možda bol vas da se osim teglu, posebno, pobrinite se da se ne mrda svojim nježnije uređaja na trotoar.

Prije nego što smo donijeli toplinu, doveli smo kroz revitalizirajući Šlag kokosovo ulje.

Takođe smo donijeli ga nakon vrućine! Ne samo da je ova kombinacija ulje odlično za post-ispiranja uređaj debljine kalemova kao G, to je i vrhunski sjaj i dodaje sredstvo za kada želite malo više efekta bliještanje objektiva.

Zanimljiva činjenica: ovo šlag combo je savršen za hidrataciju vaše kože! Je pčelinji vosak pomaže da zapečati svoju kosu i dermisa protiv gubitka hidratacije, i dodao kumarina drži vas miris suptilno slatka od glave do stopala!

Podešavanje i Styling gel čuva ovih namotaja Poppin '!

Ima li išta bilo coily zna više nego stil-razbijanje 'Foof'? Možda koristite drugačiji efekt zvuk, ali svi znamo da je trenutak kada naše kose odluči da neće biti duguje kako smo to stilu i vraća natrag u svoje prirodno stanje. To je prekrasan, mjesto da bude, da. Samo ne toliko kada ste stavili u radu da bi bilo drugačije za malo. I to je gdje je gel dolazi u! Zavrtite male količine u vaš kovrče prije feniranja da bi se na čekanje, i dobiti svoj stil učvrstila!

Više kao set i nikada ne zaboravi. A kad smo već zaborava, ne zaboravite da provjerite poroznost kako bi se utvrdilo koliko gelee što trebate! Donja poroznost znači manje proizvod želite stil, a ne gel-ljuske!

Da li 4C sebe pokušavate ovaj stil?

Uhvati Coconut Restore apartman, uzmi svoje najbolje selfije, i budite sigurni da se držimo za @naturallycurly u svakom Slika dijelite! U međuvremenu, ako ste u potrazi za podijeliti coconutty ljubav sa svojim curlfriends različitih vrsta? Ukazati im na preko naše valovite i kovrčave inspo sa hairtype odgovarajući tip proizvoda iz iste velike linije. Ovo je previše dobro da se drže yourself.the tutorijale u svakom slučaju. Gomilaju one tegle proizvoda, i držati korak sa nama za više tutoriali!

load...
load...