Ne možeš dobiti dovoljno od ovog sedmogodišnjeg prirodnog | BA.inspinre.com
Šminka

Ne možeš dobiti dovoljno od ovog sedmogodišnjeg prirodnog

Ne možeš dobiti dovoljno od ovog sedmogodišnjeg prirodnog

To su priče za kosu da nam ove nedelje govorili u uredu NaturallyCurly.

Da li je bivši predsjednički kandidat Mitt Romney kupiti sveti gral kože i njega kose brend svima, SheaMoisture? Mi smo bili jednako ludi do direktora Rich Dennis nam juče smirila.

Foto ljubaznošću Instagrama

"Ravna kosa je jedan od naših najviše želio-za funkcije Čak i ljudi sa ravnom kosom obično žele straighter.without kovrča i druženje lijepo i ravnomjerno od korijena do vrha." - Nikola je Vogue Beauty. O? 

Foto ljubaznošću Cliff SANAJONG

Ovaj 7-godišnji prirodni ima najviše dopao Slika na Facebook-u svijetu prirodna kosa sada, malo na naše iznenađenje - ona je zapanjujuće!

load...

Foto ljubaznošću CBC VIJESTI

Dok je obrijana trend strane kosa možda su prošli u SAD-u, oni su još uvijek u velikoj mjeri dio aboridžinske frizura kulturni ponos i identitet u Kanadi.

Foto ljubaznošću DRIELY CARTER

Afropunk Festivala i CurlFest osnovi uzeo malj slathered s blistavim kakao maslacem i shea ulja i prošle sedmice slayed naše živote na društvenim mrežama. Mi nismo ludi, ni.

Foto ljubaznošću Instagrama

Ali Larter se odlučili za ne tako suptilne promjene kose na slaže sa njenim vatrenim samopouzdanje. Ubacite srce oči i molio ruku emoji.

Sladak Youtube poklopac pjevač okrenuo R & B-pop senzacija umjetnika Tori Kelly pogodio Billboard 100 top lista nakon što je njen nedavni nastup na VMA - u međuvremenu ne možemo se ne čini da pokupi naše čeljusti strahopoštovanje prema njoj savršene kose.

Fotografije zahvaljujući AMINA Mucciolo I NUGGET & MALACHITE

Što se tiče trendova za kosu ide, vidjeli smo sve - od boja blokiran korijene u pijesak umjetnosti. Opal je kosa sada drži magično mesto u našim srcima za jesen. (To je i kreativan način da raste iz vašeg jednoroga duge kose.)

Foto ljubaznošću ANDREA Pippins

Odrasli treba da se bave samoljublja previše - i sada to mogu učiniti sa ovim genijem bojanka pod nazivom "I Love My Hair" od Maryland native Andrea Pippins.

load...

FOTO putem Twittera

Harry Styles 'ispravio svoju kovrdžava kosa, PIC je otišao virusne --i svojim fanovima su prilično izbijanja puberteta zbog toga.

load...