Napravite svoj sveti gralski proizvod u Afrovedinoj kafi | BA.inspinre.com
Šminka

Napravite svoj sveti gralski proizvod u Afrovedinoj kafi

Napravite svoj sveti gralski proizvod u Afrovedinoj kafi

Često čujemo od čitalaca koji vole određeni proizvod, ali bih da ima više određenih putera ili nije imao određene ulja. Oni su frustrirani mixtresses koji žele mogu da kreiraju svoje idealan proizvod. Zato Mala Rhodes otvorio 1-godišnji Gourmet dlake kafić u Los Angelesu Rodos, vlasnik i direktor AfroVeda linije za njegu kose proizvoda, želeo da stvori mesto koje bi se lako za ljude da izmišljaju svoje idealan proizvod. Gurmanski dlake Cafe je prvi takve vrste, miješanje i prilagođavanje uređaja na licu mjesta samo za vas i vaše kose i vlasišta potrebe!

Biti Junkies proizvoda na NaturallyCurly, nismo mogli čekati da je pitam više o Gourmet dlake kafić.

NC: Kako ste došli na ideju za kafić?

Mala: The Gourmet dlake Cafe ™ otvoren prošle godine kao dio malo butik AfroVeda u Grand Prairie, Texas, i to je potpuno novi koncept u njegu kose.

Bili smo prilagođavanju balzami za sebe i osoblje za nekoliko godina samo zato što smo mogli. Zatim, uz našu bazu klijenata postaju svjesniji o sastojcima u kosi proizvode, a naše vlastite promocije brige svesne kose, odlučili smo da ga na viši nivo i ponuditi ga walk-in samo kupaca. To je bio veliki uspjeh i našim klijentima uživali čitavo iskustvo. Znali smo da smo upravo upustio u nešto veliko! "

load...

Sada se nalazi u Los Angelesu, mi trenutno rade na pop-up dućana širom širem području Los Angeles, dok mi pripremamo naše stalne lokacije.

NC: Kako funkcionira kada običaj dolazi u?

Mala A konsultacije sa AfroVeda profesionalnim će pomoći da se odredi tačan potrebama vaše specifične kose / vlasišta, a ne samo ono što vaš tip kose je, ali ono što vam je potrebno za Vaše specifične kose / vlasišta i za vašim željama. Onda vaš proizvod će biti "na licu mjesta", a koje ste dobili ponijeti kući. Samo one sastojke koji ste odabrali i žele će se koristiti. Kupci mogu birati iz takvih biljem kao što su:

  • Koren sladića za suzbijanje hroničnih problema suho vlasište
  • Amla i Marshmallow Root za kosu uređaj
  • Postrojenje mora ekstrakti za kondicioniranje i vlage
  • Hidrolizovani proteini za snagu
  • Ancient Ayurvedski bilja koje pomažu promovirati zdravlje kose / vlasišta, kao i borbene kose proređivanje i gubitak kose
  • Curry Leaf i Bhringaraj za rast kose

NC: Koja je korist od prilagođenog pomiješan proizvod?

Mala: Studije pokazuju da proizvodi za njegu kože / kose custom-pomiješan može biti do 400% efikasniji od tradicionalnih off-the-polica proizvode. To je zato što su uklopljena na licu mjesta i nikada sjediti na polici, gube potenciju. Off-the-polica proizvode ponekad mogu biti mjeseci - pa čak i godina - prije nego što ih konačno kupiti. To znači da je običaj-pomiješan proizvod će sadržavati najviši nivo aktivnih sastojaka i najniži praktičnom nivou konzervansa. Isto tako, s obzirom da je napravljen samo za vas, to će sadržavati samo one sastojke vam je potrebno i samo oni koji će te imati koristi.

NC: Da li je kafić pomogao AfroVeda brend?

Mala: Stvaranje ovih custom uređaja je neverovatan sredstvo za naše poslovanje. Kupci vole ideju o odabiru vlastite sastojke sa znanjem što svaki sastojak će se posebno učiniti za svoju kosu i vlasište. A onda su se da me gleda bi se za njih, a oni uživaju čaj ili samo pregledavati radnju za ostale proizvode za kosu. To je odličan način da se trajne veze sa kupcima i izgraditi odnose, a ja osobno volim vremena chat! "

load...

NC: Kada možemo očekivati ​​da vidimo kafić u blizini nas?

Mala: AfroVeda planira proširiti Gourmet dlake Cafe ™ u nekoliko velikih tržišta u Los Angelesu, New Yorku, Texas i Gruzije u narednih pet godina.

load...