Najbolji saveti za najgore dlake kose | BA.inspinre.com
Šminka

Najbolji saveti za najgore dlake kose

Najbolji saveti za najgore dlake kose

Loš dan za kosu? Svi smo bili tamo. Zaustavite bulji u svoj odraz u ogledalu pita šta na zemlji s tim krpu na vrhu i provjeriti neke od uzroka loš dan za kosu i neke velike rješenja previše!

Bedhead

Jedan od glavnih faux-pas za bilo kovrčava žena preskačući spavanje rutinu. To je kao da spava sa svojim make-up na - veliki ne-ne. Niko ne želi krevet glavu da je van kontrole sutradan!

Rastvor

Ananas kosu (labava visoki konjski rep na svoju krunu) i spavaju na satenskom jastuku. Ako imate kraće kose, spava u satenskom haube. Za osjetljive i suvo kovrčava niti, pobrinite se da dodati neke vlage natrag u kosu svake noći.

load...

VIŠE: Kako Ananas Your Hair

Loše vrijeme

Vjetar, kiša i vlaga su često krivci za loš kovrdžave dan kose. Ovi vanjski elementi su neprijatelji od lokne. Oni promoviraju kovrča i ostavili kosu looking struja!

Rastvor

Provjerite sitnog prognoza na pregib na Go aplikaciju predvidjeti da li ili ne treba koristiti svoje najbolje vlažnost borbe u serumu. Pokušajte Ouidad Climate Control sitnog i Flyaway Fighter ili Summer Hair Zero-Vlažnost sitnog Control Frederic Fekkai za kovrdžanje besplatno kovrče. Pobrinite se da nose i frizuru i šal sa lizi tijekom teškim vremenskim dana borbe protiv elemenata dok trekking kroz ove predstojećim hladnim mjesecima.

VIŠE: Vrijeme-Proof Your Curls za dobro

Suhu kosu

Vlaga je od ključnog značaja! Životne sredine i neke proizvode učiniti broj na kosu svaki dan, tako da je važno da se dopuni sa vlagom svake noći. Buđenje sa suhim i krhki lokne može biti najgori!

Rastvor

Ako je vaša kosa izgleda kao kaktusa, možda ste koristili previše proizvoda ili pogrešan proizvod. Isperite jak čekanju gelovi i lak za kosu kako bi se spriječilo strašne slučaju Crispies.

VIŠE: 3 Trikovi za Počastite svoje Curls

Experiment Gone Bad

Pokušajte novi stil ili proizvod koji jednostavno nije ispalo onako kako ste očekivali? Nema ništa loše u eksperimentisanje, ali vrijeme ovih sastanaka dobro.

Rastvor

Isprobajte nove stilove i proizvoda kada se planira ništa važno. Kao u subotu ujutro u PJs. Dan prije najvažnije intervju u životu ili dan vjenčanja svoje sestre možda nije najbolje vreme da se ta nova kovrdžava krema.

VIŠE: 5 Bad Kovrčava kosa navike Break

Lošeg raspoloženja

Ponekad naše raspoloženje može imati negativan uticaj na to kako se osjećamo o našim izgled, uključujući i našu kosu.

Rastvor

Ovo je vrijeme da oblikujete frizuru u svoje najbolje go-to stil koji vas čini fabulous! Kada izgledaju odlično ste češće osjećati sjajno!

load...

Ako i dalje zurio u ogledalo pitajući se šta da imamo više rješenja za vas!

Ispolirati one rubove! Koristite čekanje četkom ili čak neiskorišteni četkica za zube s nekim gel za kosu ili krema kao tijelo Prekrasna Elegantan Pramenovi Edge Control Karen na tim rubovima i kose da počisti svoj izgled!

VIŠE: Ne da vam je potrebna Curly Makeover Kada.

Zaglavila sa No Style

Ne može shvatiti šta rade sa kosom kada ste na putu kroz vrata? Bacite kosu u neuredan konjski rep i pin komada svoj rep gore. Dodajte malo lak za kosu da se stvori neuredna, ali polirani frizuru! Također se možete doterati svoj stil dodavanjem dekorativne pin, broš ili čak luk.

Bun it Up!

Nemojte se bojati da ovom klasičnom stilu probati. Kovrčava kose peciva su sve rave odmah i dati starog elegantan lepinja teksturom spin to je sigurno impresionirati. Čak i na one najgore loše dane kosu!

VIŠE: Home Styling Savjeti za kovrčavu kosu

Treba vam Umph? Difuzno naopako dati svoju kosu malo zvuka. Nedostatak volumena također može biti svoj dio kao dosljedan niti širom težinu kosu. Neka vaše stilista clip niti na svoje korijene da se stvori više volumena.

Zakazana ukrasi, duboko tretmane uređaj i promjene stila može pomoći borbi protiv tih zastrašujuća dana. Pobrinite se da ste u skladu sa svojim njegu kose, a vi ćete biti juri svoj najgori dan kosu dalje!

load...