Najbolji način za tranziciju kada ste na čelu | BA.inspinre.com
Šminka

Najbolji način za tranziciju kada ste na čelu

Najbolji način za tranziciju kada ste na čelu

Mnoge od tih istih žena tender na čelu su naučili nositi svoju kosu u stilovima koji im je omogućilo da imaju manje vuče, češljanje i cimanjem. Kao što je više žena ide prirodno, tu je posao za otpetljava i neki mogu osjetiti da su vratili natrag u dane bolne skalpove i suze. Asiapeters je jedna od takvih žena i traži odgovore u našem Curly Q & A odjeljku.

Pitanje

Koji je najbolji način za tranziciju kad tender na čelu? Ja sam bio tender na čelu čitavog života čak i sa Relaxer.

Odgovor

Nosite stilova koje omogućavaju manje manipulacije, klupka, i bol. Koliko sam shvatio u tranziciji predstavlja neki problemi jer radite s više od jedne teksture i u odnosu na naše opušteno kraja, naša prirodna kosa je sklonija petljaju i nekako prolazi kroz krizu identiteta. Bez brige kao jedan ne mora veliki odrezak samo zato što su tender-na čelu i evo nekoliko volimo za naše tender glave Transitioners.

load...

Biti nježan

Dani sjedi između nogu svoje majke i da joj četku i očešljaj su gotovi. Ono što je možda bio norma leđa dok smo bili mladi više nije norma i sve to oštra četkanjem i češljanje je zapravo štetan za kosu, ivice, i raspoloženje. Moramo biti nežniji za kosu i zapravo, uglavnom finger otpetljati, rijetko koriste češalj, i ne bi se uhvatili mrtva perem kosu.

Uzmite vremena tokom detangling sesije

Transitioners rade s više od jedne teksture, a dok to može biti gnjavaža za neke, to može biti ugodno iskustvo ako ne probati i žuriti se. Žure preko raščešljavanje dovodi do yanking i yanking dovodi do vlasi izgubila i bol u vlasište. Vi već znate svoj težak položaj tako izvaditi vrijeme koje je potrebno da se strpljivo otpetljati s nekim glazbu, vino i dobar film, tako da manje brinu o tome koliko dugo se uzima i više o tome kako bezbolno dan pranje ide.

Koristite veliki raščešljavanje proizvod, alat ili uređaj

Ako ste skloni tender skalp zatim provjerite je li vaš Detangler je sve! Ako imate da razmetanje na proizvod koji radi najbolje ili koristite mnogo onda svim sredstvima učiniti jer je to osetljivo područje za vas. Nije svaki detangling alat je idealan tako da ćete možda morati dati neke od njih Pokušajte da vidi koji od njih najbolje radi sa minimalnim bol.

Odlučite se za protezao stilova

Izduženi stil nije sinonim sa pravim stilom, već kosu koja je manje šanse da mrsi. Žene tender-na čelu se treba držati podalje od stilova koji stvaraju više zaplete poput pranja i go. Setova valjak, dva-Strand obrte, pletenice, i pletenica-outa su odlični za čuvanje zapetljavanje u uvali. Pobrinite se da se kosa potpuno razvezane tako stilova ostane manje neposlušnu.

Odlučite se za pranje i otići

Ja mogu biti u suprotnosti sebe, ali netko kao moja sestra koja je tako tender glave da pletenica ili uvijanje joj je kosa zahtijeva krike, pranje i otići je idealan za nju. Čak i kada je u tranziciji je to zaljulja i drži ga hidratizirana gotovo svakodnevno, tako joj je kosa rijetko zapetljanja. Ako ste ozbiljno tender glava i potrebne uvrtanje i pletenice pojedinih stilova je previše bolno zatim pranje i odu može raditi.

load...
load...