Najbolji način da se kosi za svaki oblik lica | BA.inspinre.com
Šminka

Najbolji način da se kosi za svaki oblik lica

Najbolji način da se kosi za svaki oblik lica

Krug

Što se tiče frizure idu, one najbolje u skladu sa svojim oblikom lica su rezovi koji će pomoći da se izdužiti izgled vašeg lica. To se, rekao je, više slojeva oko lica, a ne prečicom će izgledati najbolje. Ako je vaša kosa je kratka i kovrčava, a privlačnost bi bilo da bi vaša kosa padne ispod brade i pokušati izbjeći rezanje prekratak. Srednji dijelova i duboko strani dijelova rade veliki jer su višnje lice.

Kvadrat

Kovrčava kosa ima tendenciju da ublaži ovaj ugaoni oblik lica, tako da kovrče, zavojnica, a valovi su povećanje samo tvoju lepotu! Sa ovim oblikom strani dijelova rade dobro, posebno mekane strani swept šiške.

Dugačak

Kratka kosa dobro radi s dugim lica jer dobro, tvoje lice je dugo. Ako imate dugu kosu, onda predlažem dajući kosi više volumena i vođenje ga vašeg lica i više strana. Imam duži oblik lica i to radi sjajno za mene. Srednji dijelova ili nikakvu ulogu na sve u izgledu sjajno na ovom oblik lica.

load...

Oval

Bilo koja frizura ili dio će raditi za svoj oblik lica. Srednji dio, bočnog dijela, duge, kratke, asimetrični, ili slojevita, sve ide uz ovaj oblik lica. Ovaj oblik lica se često prestižnu, pa budite sigurni da eksperimentišete sa različitim dijelovima, frizure i stilove.

Srce

Jer tvoje lice je srce oblik, trebalo bi da igra na gornjim dijelovima vašeg lica, naime oči i jagodice. Da biste to učinili, slojevi rade dobro. A bočnog dijela izgleda dobro na licima u obliku srca jer je to dobro balansiranje na šiljastih brade.

Dakle, to je to! Oni su najbolji frizure i dijelova za svoj oblik lica, ali se sjećam, ovo nisu BE-sve kraju sve. Oni su samo sugestije možete koristiti da biste poboljšali ljepotu. Ako želite ići protiv zrna, onda svakako to! Možda već poštuju neke od ovih prijedloga, a ne znam ni to-Znam da jesam. Ako ste ikada primijetili određene frizure vam izgledaju bolje od drugih, to je vjerojatno zato što podsvjesno slijedite ove vrlo jednostavne smjernice.

Kako ne rastavi kosu?

load...