Najbolji kristalni stil kose za okrugla lica | BA.inspinre.com
Šminka

Najbolji kristalni stil kose za okrugla lica

Najbolji kristalni stil kose za okrugla lica

Upravljanje vašim kovrčava kosa može biti izazovan zadatak sam po sebi, što sa svojim pojedinačnim pregib obrazac, poroznost, širina i tako dalje. Dodajte tome formula vaše lice oblik i imate jedinstvenu niz faktora da zadovolje vaše frizuru u.

Short Curly Hair Styles

Neki će tvrditi da kratke kovrdžave frizure nisu najbolji izbor za okruglog oblika lica. Ovisno o tome gdje se kose završava, najbolje kovrdžave frizure zapravo može naglašavaju vaše okruglog oblika i dodajte širine sa svojim licem nešto što nije vjerojatno da će žele.

Međutim, ako nemate strpljenja da raste vaša kosa duga, još uvijek možete napraviti svoj frizuru rad. Odaberite stil koji drži krajeve kose iznad vilice, stvarajući iluziju duže lice. Držite naglasak na pokretnim kosu prema gore, umjesto prema van (kao što su obrnuti bob). Na ovoj slici Halle Berry, obim je na vrhu njene kose, posebno u blizini krune, koji dodaje dužina joj okruglo lice.

load...

Srednje kovrčavu kosu Styles

Ako imate srednje dužine kose, postoji nekoliko kovrčave frizure koje mogu naglašavaju prirodnu ljepotu vašeg lica bez skretanja pažnje na svoj zakrivljeni oblik. Go za volumen-off vlasišta i vani nešto-ako vam je draže nosi čvršće kovrče. Uz malo mousse ili gel za SCRUNCH svoju kosu nakon što ste češljani ga, ovo kosa stil je spreman za ići ravno iz tuša.

Za mekši izgled, odlučiti za veće kovrče i pustite ih ležao nježno na ramenima. Nećete morati toliko volumena kao što bi za jače kovrče od veće kovrče dodati neke dužinu za sebe.

Alternativno, možete kreirati izgled dužu kosu noseći kosu u rep side-zahvatio. Van ravnoteže izgled definitivno će raditi u vašu korist i dati vam neke od prednosti duže kovrdžave kose.

Long Kovrčava kosa stilova

Duga kosa vam daje najveći izbor kovrdžave frizure za okruglo lice. Osim toga, duge kose će pomoći vašem okruglog oblika lica sa onim što je uvijek najbolje radi: da vas tražim mladalački. Držite čelo bez šiške (osim možda nekoliko svežnjeva), i koriste konačan dijela kada frizuru. Vaš duge kose će odmah dodati dužina u lice od vertikalne oblik vaše kose natječe sa širinom od vašeg lica-a kosa će dominirati svaki put.

Dužine na Vašoj strani, možete čak i izvući sa nosite kosom i dolje za više formalni izgled. Druga opcija je da radi za formalne i casual izgled je dodati neke suptilne slojeve. Slojevi će pomoći kako biste označili svoje prirodno kovrdžava i lijepe kose, dok nosite ga i ispred ramenima će stvoriti izgled više usko lice.

load...