Najbolji frizerski borci za kišne podneblje | BA.inspinre.com
Šminka

Najbolji frizerski borci za kišne podneblje

Najbolji frizerski borci za kišne podneblje

Za one od nas na jugu države - kao i za sve one koji brzo tropski odmor prije početka škole - toplinu i vlažnost ljeta može uzrokovati uvijanje katastrofa! Dok velika kosa je poznato da je popularan u Južnoj, nekontrolisani faktor kovrče na kišnih dana može biti noćna mora da se bavi. Ako ste proverili svoj sitnog prognoza u posljednje vrijeme i imaju steamy dana prije, imamo leđa sa ovim kovrče požara sugestije styler za valovite i kovrčave kose.

Miss Jessie Multikulturalni Curls

Miss Jessie Mulitcultural Curls stajling losion je savršen za bilo koji tip kose i stvara prekrasne teksture i svjetlo čekanje. Uz cvjetni miris i prirodnih sastojaka koji odgovaraju, ovaj losion je savršen sam po sebi za sitnije kovrče ili kao stil prajmer za teža tekstura. Šafranike i maslinovog ulja vlaže da spriječi puf. Počnite tako što ćete ravnomjerno rade kroz vlažnu kosu i poviti, zatim osušite sa difuzorom ili ga koristiti kao pranje-i-go!

load...

SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl Povećanje Smoothie

Mislila ljeti smoothies su samo za piće? Vaš kovrča bez dlaka neće složiti! SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl Jačanje Smoothie oseća bogat kao što miriše i idealan je za debele, suhu kosu. Također prirodni proizvod, ova krema daje veću zaštitu od stajling losion, uređaj kovrče i dodavanjem sjaj sa kokosom i nim uljima. Najbolje od svega, to se može koristiti na mokru ili suhu kosu i čuda radi kad se koristi u twist-outa i pletenice!

Jessicurl Spiralicious Gel za oblikovanje

Toplim i vlažnim klimama često zovu za korištenje jaču čekanje gel zadržati kovrče definisana. Jessicurl Spiralicious Styling Gel uspostavlja savršenu ravnotežu između držanje i fleksibilnost i dobro radi u kombinaciji sa stilom losionima i kremama. Za razliku od mnogih gelovi, ovaj proizvod ne uzrokuje hrskavosti ili ostavi kosu peruta. To je dostupan u prekrasnoj Citrus lavande ili Island Fantasy mirisima, kao i miris Free formula za više osjetljive kovrdžav. Za sve-dan čekanje i definicija, SCRUNCH u mokru kosu, i ponovo SCRUNCH Kada se osuši, ako se žele looser kovrče!

Organska Root stimulatora Curls Unleashed Zeleni čaj i Mango sjaj i definiciju Mousse

Za mnoge kovrdžav, riječ "mus" priziva sliku slom trenutak srednje škole krut i hrskave kose, ali novi val lagana i hidratantna formula daju mousse dobro ime! Curls Unleashed sjaj i definiciju Mousse nudi lagan čekanje dok omogućava kretanje. Zeleni čaj i mango mirisnih, ova formula bez alkohola nixes kovrdžanja bez otežavanja kose. SCRUNCH ili okretati u mokru kosu, ili koristiti kao prajmerisanja proizvod za podignute frizure!

DevaCurl Fleksibilni-Hold Lak za kosu

U borbi je sparno ljeto, a završni proizvod može učiniti ili slomiti vašem stilu; previše čvrsto, a vi ćete biti zaglavljen s kacigom glavi, ali previše mekana i da će to biti kovrče slobodan za-sve! Srećom, DevaCurl Fleksibilni-učvršćivanje kose sprej će vam pomoći da održite stil dodajući mekoću i sjaj s hidratantnim sastojcima. Ovaj silikona, lavanda mirisna lak za kosu mogu se koristiti kako bi zaštitili svoj stil i dodati volumen kada je to potrebno. Spray ravnomjerno preko lokne držeći limenku najmanje 8 centimetara, i dodajte još po potrebi!

load...

Koje su vaše omiljene proizvode i stajling trikovi za vlažne klime? Javite nam!

load...