Najbolja ljetna haljina za tip kose | BA.inspinre.com
Šminka

Najbolja ljetna haljina za tip kose

Najbolja ljetna haljina za tip kose

Vjerovali ili ne, vaš tip kose i obrazac može biti glavni odlučujući faktor je ono vrsta ljetne haljine izgledaju najbolje. Uostalom, vaša kosa je jedan od vaših najvećih modnih izjave, a bolje nego bilo ko da se ne mogu zanemariti! Bilo da dugo ljuljanje, boemska talasa, afro ili TWA, ovdje su naši bere od najboljih ljeta haljine za kovrče, zavojnice i valova.

Valovita Maxis

Što više uzorkom haljine te staviti na, više teksture će se pojaviti vaše valovi imaju. Kao valovit, jedan od naših najvećih problema pokušava dobiti veći, bolji kovrdže bez topline. To je težak zadatak, u najmanju ruku s obzirom da je većina nas sport fine, tanke Manes koji ne drže veće kovrče jako dobro ili jako dugo.

Ali da se ne plaše! Sa ljetnom u blizini, možete jednostavno skliznuti na šarene, uzorkom maxi haljina i neka vam valovi drž. Što više obrazac koji haljinu ima, posebno bliže vaše lice (mislim v-izrez, a ne bez naramenica), više teksture će se pojaviti kosu imaju. To je veliki trik za uštedu vremena koje će vam omogućiti da pokazati boju previše!

load...

Naš izbor:

 1. Budžet: Otvorena Nazad cvjetni print Maxi haljina, Forever 21, 22 €
 2. Razmetanje: Parvarti Maxi haljina, Anthropologie, 298 €
 3. MUST: Mossimo ženske V-vrat Maxi haljina, Target, 29 €

Fotografija ljubaznošću Anthropologie.

Curly Boja Blokiranje

Tipa 3 kovrdžava kosa, već imate dovoljno definicija i uvijaju kao što je to. Dodavanje podebljano obrazac blizu vaše lice će se oduzeti od vašeg teksture i staviti pažnju na haljinu, a ne pokaže svoj uvojke. Previše obrazac sa kovrdžave tekstura može biti ogromna i, tako da je najbolje ljetne haljine za kovrčave upotrebu kosu monotona boja koje su boje blokirao dati zabavan dodir boje bez obrazac-your-face.

Naš izbor:

 1. Budžet: Colorblocked Combo haljina, Forever 21, 17 €
 2. Splurge: Narebrast Chevron Maxi haljina, Anthropologie, 148 €
 3. MUST: Plaža Emma Previše Fer haljina, Free People, 88 €

Fotografija ljubaznošću Target.

Afro Asimetrija

Ako se ljulja sa afro ovog leta, vaš stil već vrišti, "FIERCE!" Držite se monotone boje poput pastela koji će istaknuti vaše ton kože i zadržati fokus na teško zarađen kosu. Plus, da nadoknadi veliki na vrhu izgleda tako veliku glavu kose da ti dam, balansirati ga sa carstvo struk koji je ili deo dizajna haljine ili da napravite sami sa mršavom pojas.

Naš izbor:

 1. Budžet: nabrane Shift Dress w / pojas, Forever 21, 24 €
 2. Splurge: DV Dolce Vita Sawyer haljina, Urban Outfitters, 125 €
 3. MUST: Odgovor Webster Scoop vrat kratkog rukava haljina, Target, 36 €

Fotografija ljubaznošću Anthropologie.

TWA Tribal Tops

Postoji samo jedno pravilo kada je u pitanju Twas i mode: Nikada ne nosim velike rukave! Osim toga, najbolje ljetne haljine za hrabre i nezavisne žene ljuljanje kraći usjeva zabavite plemenske vrhova sa dodatnim tkanine balansirati tvoju sredinom okvir sa kosom.

load...

Ako ste na veće prsa strane, plemenski tkanine vrhu može učiniti da izgledate malo više pohotne, tako da se držimo zabava plemenske obrasce umjesto.

Naš izbor:

 1. Budžet: cvjetni Butterfly High-Low Dress, Forever 21, 27 €
 2. Razmetanje: Pernille svilenu haljinu, Anthropologie, 178 €
 3. MUST: Silence i buke Printed Kaiša haljina, Urban Outfitters, 39 €
load...