Na prirodnoj visini nakon što se Denver knjiga potpisuje za revoluciju curl | BA.inspinre.com
Šminka

Na prirodnoj visini nakon što se Denver knjiga potpisuje za revoluciju curl

Na prirodnoj visini nakon što se Denver knjiga potpisuje za revoluciju curl

Stacey Cantor ušao u Aspen Grove lokaciju Tattered Cover knjižare subotu popodne s njom tinejdžera sina i kćer da kupuju knjige kada je pozdravio ekran The Curl revolucija: Inspirativna priča i praktične savjete iz NaturallyCurly zajednice.

Cantor, a kovrčava, bio je toliko uzbuđen da je uzimao nekoliko fotografija knjige podijeliti sa njom kovrdžava prijateljima. Čula je zvuk smijeha i razgovora koji dolaze iz iza ugla i otišao da istražuju, otkrivaju čitav okupljanje kovrdžav pohađa moje potpisivanje knjiga. Cantor sretno pridružio u. "Ne mogu da verujem da nisam znao za ovo", rekla je, kupujući primjeraka knjige i za sebe i svoju kovrdžava kćer i poziraju za fotografije sa grupom.

load...

Kao i druge zaustavlja na Curl Revolution turneji, Denver je bila proslava ličnih putovanja koji su jedinstveni za kovrdžava žena - svaka potpuno jedinstvena još poznato.

Na potpisivanje u subotu, Denver je pregib stilisti izašli na snazi. Bilo je više od desetak stilisti iz Denvera Top pregib saloni, uključujući Oblici Salon & Studio, Tvornica MOP, The Station Hair Studio, Curl kulturu i Rocky Mountain Curls. Lori Lambert-Sandshaw, pregib stručnjak na Rocky Mountain kovrčama i stanica Hair Studio, vozio 75 minuta od planinarske zajednice Dillon da prisustvuju potpisivanju knjige.

"Osim što je u sobi sa gomilom nevjerovatan kovrdžav bilo je dosta u Denveru Curl stručnjaka koje sam dobio da se sastanu i razgovor s. Rotora ljubav je jaka ovdje u Coloradu!" rekao je stilist Andee Hoos, suvlasnik MOP Factory Salon, pregib salon u Denveru.

Prije potpisivanja knjiga, bio sam u mogućnosti da sustigne vlasnik Oblici Richelle Bishop. Ona je bila Denver prvi Deva obučeni stilista, a ja sam imao sreće da imam lokne u boji i istakao biskup također moram paziti kovrdžave stručnjak Cindy Koder odrezati duge uvojke mladića za Brave ljubavi.

Jedan od vrhunaca u subotu Događaj je sastanak Analise Harris iz Curls u bloku, što je program obogaćivanja za djevojke svih nacionalnosti i vrste tekstura za istraživanje i prihvate svoju prirodnu sebe dok radi na povećanju angažmana, investicije i posvećenost karijeru u nauci, tehnologiji inženjering, umjetnosti i matematike. Harris i vodi Miss Kovrčava Self-eSTEAM Pageant. Na izboru za mis prepoznaje i slavi ljepotu kulture, kovrče, Kinks, pa čak i kovrdžanje.

Harris je došao s prijateljicom Yazz Almore od okrunjenim Curls, Atmore osnovana okrunjenim Curls 2016. Da pomogne mladim ženama udjela boja, stvoriti i istražiti, njihova prirodna kosa, zdravlje i wellness putovanja. Kroz događaje kao što je godišnji #CrunkCurlsFestival, online publikacija i partnerstvo sa brendovima, organizacija ima za cilj stvaranje zajedništva među ženama boje koja se bavi ljubavi, brige o sebi i ozdravljenja.

Knjiga Tour je divan način da doživite curl kulturama različitim gradovima. Bilo da se radi Toronto ili Čikaga ili Denver, postoji pregib srodstva koji je zaista sjajno.

load...
load...