Možete li Wash n GO kada oštećujete toplotu? | BA.inspinre.com
Šminka

Možete li Wash n GO kada oštećujete toplotu?

Možete li Wash n GO kada oštećujete toplotu?

Mogu li oprati i otići ili ne još? prije dva mjeseca sam radio moj drugi veliki odrezak, moja kosa je bila jako dugo, ali vrlo topline oštećena jer bih dobiti svile prese svake dvije sedmice. Dakle, evo ja sam 6-7 cm manje kose i da se nalazi na asimetričan bob kada je pravo kratak u leđa duže u prednjem i kraći, s jedne strane od druge. Ali kada je mokro leđa je potpuno kovrdžava Fro sve to i na prednjoj strani kao ni pregib obrazac i dalje, čak i nakon mog frizuru. Želim da znam da li mogu oprati i otići i ono što proizvode koristiti za moj tip kose? Ja čak i ne znam šta je to ?! Pls help!

Odgovor

Kažete da je nazad ima kovrdžavu amo, ali prednji je ravna. Problem bi mogao biti ispred potrebno više rezanja. Ono što odlučite da koristite je zaista na ono što radi za kosu. Oprati i otići je moj go-stilu tako da se ljubav za nju i sa leđa je vratiti u normalu čini se da je spreman za pranje i otići, ali ulazna nije. Ne brinite, jer postoje opcije o tome kako da sredim ovo.

Folirati

To možete učiniti djelimičnu pranje i ići valjanje prednji sa flexi šipke ili minival šipke i omogućava da se osuši. Bantu čvorova su još jedan izbor kao dobro. Loša strana će biti na čekanju za svoj tip kose na suho, ali to može biti samo pitanje na dan pranja ili kad god navlaži kosu. Kada su kovrče su na mjestu i suva, možete rock pranje i otići na nekoliko dana, vodeći računa da ga štite u noći i poviti ujutro za kosu zapamtiti stil je bio u.

load...

Raditi s onim što imaš

Ako zaista želite lakoću pranja i odlaze, možete jednostavno SCRUNCH prednji i imaju više povijene pogled na prednjem sa svojim kovrče u leđa. To može biti stil zapravo sviđa. Noću možete zakačiti uvijanje, Bantu čvor, ili roll prednji da se drugi dan kosa sa svojim pranje i otići.

Savjetovala bih upravljača podalje od vrućine da biste izbegli nastanak više štete. Radeći sa svojim teksture ćete pronaći više stilova koje ne zahtijevaju topline. Pobrinite se da duboko stanje nakon svakog pranja, zaštitite svoju kosu noću s satena ili svile poklopac motora ili jastučnice, a ako je pranje i otići se jednostavno ne radi se onda odlučiti za sve preko stilove poput pin kovrče, Perm šipke, flexi šipke, ili tradicionalna setova valjka.

load...