Mousse protiv gela: Kako odabrati stajler za svoje kravlje | BA.inspinre.com
Šminka

Mousse protiv gela: Kako odabrati stajler za svoje kravlje

Mousse protiv gela: Kako odabrati stajler za svoje kravlje

Mnogi kovrdžav imaju puno mišljenja na kojima proizvode koje će biti ili neće koristiti, a ja sam našla ovo se posebno odnosi na osobe s finim, delikatnim pregib niti. Iz mog vlastitog iskustva, ja sam se zakleo off gel za mnogo godina nakon osvrćući se na visokoj školi fotografije i se užasnuti koliko hrskave i krute su mi kovrče. Bio sam mousse gal dugo, sve dok nisam ošišala kratko i iznenada potrebna stroža proizvod sputavati moje iznenada bestežinskom, elastična, vrlo neposlušnu kovrče. Ja sam bio (i još uvijek sam) vrlo izbirljivi o proizvodima stajling koristim, odnosno zato što je tako lako za fino kose ljude da se proizvodi koji ne rade na sve. To može biti frustrirajuće za puno novca potrošiti na nešto što na kraju završiti ditching, i vide vaša kosa i dalje ne izgledaju onako kako želite.

U to ime, postoje neke specifične prednosti korištenja mousse protiv gelom, kao i razmatranja odvagnuti kada je u pitanju vaš tip kose, kovrča faktor, pregib gustoće i željene teksture:

Je moguće dobre od Mousse

 1. To neće vagati kosu. Možeš li reći va-va-volumen ?! Ja sam opsjednut dobiti što više volumena moguće iz moje niske gustoće, 3c kosu, a ja uvijek pokušavam nove tehnike i proizvode koji obećavaju da ne teži moju kosu.
 2. To je jednostavan za korištenje. Pjene su vrlo ne-frke. Valovi i kovrče imati koristi od scrunching (gomila-of-scrunching, ako hoćete), i to savršeno olakšava dobar poviti sjednicu nakon pranja. Samo sipati malo iz boce, trenje između dlanova, a SCRUNCH sve iznad glave u rubrikama.
 3. load...
 4. Osećaj je prirodno. Čak i sa kvalitetnim gelovima, ponekad mogu osjetiti proizvod na moju kosu ili vlasište. Uz prozračan, šampanjac pjene, to je kao da ja ne nosim proizvoda u svim.

Moj omiljeni Mousses:

 • SheaMoisture voća Fusion kokosova voda u bestežinski Styling Mouse
 • Carol kćer dlake Milk njegu i uređaj Styling pjena

Mane Mousse

 1. To nema definicije. Ne mogu govoriti za druge kovrdžav, ali moj kovrče ne čine kao čvrsto kad koristim penušavi proizvoda. Taj pogled je u redu ponekad, ali ja obično vole da imaju elastična, dobro lokne koje spadaju lijepo na svoje mjesto.
 2. To nedostaje vlage. To može biti prilično sušenje za tanku kosu, i ne mogu ponuditi dobar kutikule pečat za one od nas koji su kovrče sklone.
 3. To nije velika za klime visoke vlažnosti. Osim ako ne možete pronaći proizvod koji je posebno formulirana za vlažna vremena, to vjerovatno neće izdržati i ako redovno okrenutom prema dolje 80% vlage ili više. Živio sam u Houston dok sam imao 18 godina, i topiv u vodi pjena nije mogla da se doslovno močvari vazduh sam iskopala sam preko na dnevnoj bazi.

Je moguće dobre Gel

 1. To je svestran. To možete učiniti mnogo s gelom! Možete SCRUNCH vaše kovrče za gubitnik definiciji, prst zavojnica za čvrsto elastična kovrče, pečat završava u borbi protiv kovrča i još mnogo toga.
 2. Ona se bori frizz. Gel je super za definiciju, što može biti vrlo važno za fine kose ljudi koji imaju tendenciju da budu više lomljenja i kovrdžanja sklonu ili koji žele dobro definirane uvojke.
 3. To slojeva dobro. Gel može biti veliki na vlastitu, ili se može slojevima s kremom ili uljem kada želite više vlage ili definicija. Ako sam slojeva, uvijek završava s gelom za zaključavanje u dobrotu iz mog odsustva-u.

Moj omiljeni gelovi:

 • Kovrče Goddess Curls botanički gel
 • Ouidad Advanced Climate Control topline i gel Vlažnost

Mane gel

 1. To može biti teško. Neki gelovi su stvarno debele, ili su teška ulja miješati u. Kako je gel koji je pretežak za tanku kosu može biti frustrirajuće kada se ispostavi kosu u polu-masna, ravne trokut oblik.
 2. To može biti štetno. Neki gelovi imaju alkohola u njima, ili sintetičkih sastojaka na bazi nafte koje trake i oslabiti vratila kosu. Budite oprezni, pročitajte etiketu i držati se prirodnih sastojaka gdje je to moguće.
 3. load...
 4. To može ostaviti vaše kose ljepljive ili hrskavi. Imajte na umu da buka kosu bi u srednjoj školi kada ste koristili jeftini apoteci gel i to bukvalno zvučalo kao slama nakon što je sušeno? Radim, a ja ne želim da se ponovi to iskustvo.

Zaključak: Zašto ne oboje?

Kada se sve svodi na odlučivanje između mousse ili gel za tanku, kovrčavu kosu, osjećam kao slatka mala djevojka u Starom El Paso taco komercijalnih: zašto ne oboje? Mislim da oba proizvoda imaju velike koristi i može stvoriti strašan izgled za različite tipove kose na osnovu onoga što želite iz kose tog dana. Tanku kosu će uvijek uzeti malo nagađanja kada je u pitanju ravnoteža čekanje u odnosu na volumen u proizvodu, tako da probaju nove stvari! Layer malu količinu gela preko proizvoda pjena na bazi za dodatnu čekanje, koristite uređaj pjene ako vaša kosa ima tendenciju da bude suva ili odbace teške gel za tanku, klizav proizvod koji neće sputavati vaše korijene i vidite šta radi najbolje za uvijanje tip i gustoća. I, ako se proizvod ne završava se radi za vas, da razmislite o donaciji vrlo lagano koristiti proizvode za uragan naporima: proizvodi prirodne kose su uvijek deficitarna tijekom oporavka od katastrofe.

load...