Moji kravlji imaju previše volumena | BA.inspinre.com
Šminka

Moji kravlji imaju previše volumena

Moji kravlji imaju previše volumena

Dragi Ouidad: Stvarno mi treba tvoja pomoć. Moja kosa je 3b i 3c kose i je nešto iznad struka dužine. Moja kosa je toliko volumena kad sam stilom, a ponekad volim da ogroman kosa, ali većinu vremena želim moja kosa da bude miran. Uglavnom koristim Mješoviti Chicks ili Shea vlage Curl Jačanje Smoothie i ti proizvodi su dobri u definisanju moje kovrče, ali ih ne smiruje u potpunosti. Pokušao sam sve, uključujući i teške gelove sa mojim pregib Enhancer, a ništa se nije smirila moju kosu. Ono što bi ti predložio?

A: Ja bih vas ohrabriti da posjetite jedan od mojih Ouidad Flagship lepote u New Yorku i Santa Monica ili Ouidad Certified salonima. Oni su obučeni u mom Rezbarenje i Odsecanje tehnike. To je manje oko skidanja dužine i više o uklanjanju većinu svog kovrče tako da lako leže u jednu drugu, čineći ih lakše upravljati. Također možete pokušati koristeći Climate Control šampon i regenerator za uklanjanje kovrče koje mogu biti uključeni u donošenje kosi "ogromne".

Dragi Ouidad: Ja sam u mojoj pamet završiti sa mojom kosom! To je uvijek bilo teško, ali više što da moja beba. Prednji komadi su vrlo kinky i kovrčava i ne rastu jako dugo (i izgleda kao da me sve nove kose, tako da sada imaju krunu kratkih kovrče uz moju kosu linija). Ispod uske kovrče koje moje uši, kosa je potpuno ravno, a na leđa, to je stan na vrhu i veće kovrče, jer dobiva na dužinu. Samo želim frizuru da mogu upravljati i imati ga izgledaju isto svaki dan. Ja sam spreman da probam neke hemikalije koje su razumne u cijenu, ali realno, ja nisam visok osoba za održavanje, tako da neću ići u salon svakog mjeseca. Ja raspravljaju da to cut-Line i ispravljanje ga, ali opet, ja ne volim da kosu ili šminku, pa se bojim da ću biti pravi grešku pretpostavljajući da ću to svaki dan. Trenutno mi je kosa do ramena, a ja obično bobby zakačili "šiške" nazad.

load...

Ja sam iz laka za kosu i losa tako da sam otvoren za prijedloge o tome, ali nedavno sam kupio Biolage šampon i regenerator i gel za kovrčavu kosu - to nije impresioniran.

Da li imate preporuku na šišanje? Da li imate preporuku za stilista u mom kraju? Ja živim u Santa Rosa Kaliforniji, poštanski broj 95404.

A: Nakon bebu, to je sasvim normalno za žene da doživi promjene u kosi zbog promjene nivoa estrogena da je vaš stas doživljava. Međutim, apsolutno volim lokne i ne ukazuju na bilo koji kemijskih tretmana koji bi mogao dodatno oštećuje kosu. Možete početi popravak vaše brave pomoću mog 12-minutni tretman jednom tjedno dok ne osjetite da je to više nije potrebno i dalje ga koristiti barem jednom mjesečno nakon toga.

Drugo, to je vrlo važno da imaju pravo frizuru, tako da možete postići nisku kovrče održavanje koje želite. Ako ste u mogućnosti da, predlažem da jedan od mojih Ouidad Flagship saloni ili Ouidad Certified Salon. Svi Ouidad stilisti su obučeni u mom tehniku ​​koja se zove Rezbarenje i Odsecanje. Ova tehnika je posebno dizajniran za rješavanje posebnih potreba kovrčave kose - za uklanjanje najveći povezane sa strašna "piramida" izgled, uz očuvanje i unapređenje vašu prirodnu pregib obrazac.

Na kraju, predlažem koristim hidratantnu Curl Quencher šampon, regenerator i gel za svakodnevne proizvode da pomogne u suhoću i kovrdžanja ste naišli.

load...