Moja kosa izgleda tako dobro kad je mokra, evo kako to da traje | BA.inspinre.com
Šminka

Moja kosa izgleda tako dobro kad je mokra, evo kako to da traje

Moja kosa izgleda tako dobro kad je mokra, evo kako to da traje

Kada je u pitanju dobijanje velike definicije pregib koji traje, postoje dva važna faktora uzeti u obzir: vaš izbor proizvoda i tehnika primjene.

Iako sam narkoman proizvod bez rehab stint na vidiku, čak i ja mogu priznati da je tehnika je važnije. Možete imati najbolje pregib definiranje proizvoda na dohvat ruke, ali ako ne koristi i primjeni ih pravilno, vi ćete kriviti proizvod za ishod vašem stilu.

Postoji nekoliko načina za apliciranje pregib deminera za kosu, grabljama, ravnanje, moleći ruke, i još mnogo toga. Ali postoji jedna metoda koja je pružanje najbolje rezultate - lokne od korijena do vrha da su bucmasti, sočan, de-Frizzed, i daleko od žilavo stil ramen rezanci.

Ouidad je Rake & Shake Način

Rake i Shake je razvijen kao tehnika za definiranje lokne, ohrabriti grudica bez žrtvovanja previše na putu zvuka. Metoda garantira čak distribucije proizvoda i minimalne kovrdžanja - i obećava savršeno kovrče svaki put.

load...

Došao sam preko Rake i Način Shake oko godinu dana, dok njuška okolo pre više o Ouidad učenje kao brend i salon. Postao sam znatiželjan o načinu, ali nije bio sasvim prodan kako uspješan bi bilo sa mojim multi-teksturom, tip 3 i nešto kovrče. Snimci sam našao iz Ouidad pokazala dame sa labavija teksture (kao 2A kose) dobivaju Rake i Shake na - ali sam bio pod velikim pritiskom da pronađe video to na više visoko teksturom kose. Tako sam odlučio da radim ono što uvijek radim kad stignem zanima tvrdnje potpuno, proizvoda ili metoda čini - pokušati ga sama!

Rake i Shake metoda je veoma jednostavno, i uključuje samo nekoliko manjih adaptacija od kako ste vjerojatno već primjenjuju proizvod sa kosom za pranje i otići stajling. Stvarno, to je modificirani Pokrivanje.

Što ćete trebati

U ovom video, stilski sam pranje i otići sa As I Am koji se ne ispire, Sunny Isle Jamajke Crna ricinusovo ulje, i eko Styler arganovim uljem Gel - žuta jedan. Možete koristiti Ouidad stajling proizvode učiniti Rake i Shake (dosljednost i klizanje njihovih Tress efekti i klima gelovi je savršen za grabljama i trese), ili eksperimentišu i dobiti tehniku ​​s proizvodima koje već imate kod kuće.

U ovom video, kosa mi je svježe ko-opran i duboko uređaj, a podijeljen je u pet sekcija kako bi olakšao stvari. Prijavila sam se moje odsustvo-u i JBCO pod tušem, pa sam vođenje sprej pri ruci za svaki slučaj moja kosa počinje da se osuši.

Zapamtite, najbolje pranje i go dogoditi na mokru kosu! Snimanje rotora dok je još mokra će vam garantuju dugotrajniji rezultat.

Imate svoje proizvode spreman? Idemo!

Kako Rake & Shake

1. Uzmite veću količinu vaše pregib definirac izbora i primijeniti ga na korijen, a onda glatko i rake kroz čitavu veće sekcije. Stvarno rade to u tako prekriva sve niti. Zatim, uzeti manji odjeljak u tom veće poglavlje i krenuti ostatak kose iz putu.

2. Počevši od korijena, rake prstima kroz kosu. Rake temeljno 3 ili 4 puta, tako da je vaša kosa je ravnomjerno oteturao kroz prste. Ovo će vam dati više splasnuti grudve kovrče.

3. Na zadnjoj rake, zaustaviti samo kratko od puštanja kose pokretu. Držeći na krajevima, lagano protresite kosu gore i dolje nekoliko puta za podešavanje uvijanje. Pobrinite se da držiš kosu prema spolja pokretu, daleko od vaše vlasište. Time se osigurava da će vaše kovrče biti definiran za korijen, ali neće propasti.

load...

4. Ponovite korake 1-3 u cijeloj svaki dio vaše kose.

5. Sušenje, difuzno ili koristiti kombinaciju oba. Ja osobno radije da se osuše (živim u LA-u. To je još uvijek 80 stupnjeva svaki dan).

Sušenje

Trebalo mi je sve od 15 minuta do rake i trese cijelu glavu. Sada zrak za sušenje, to je druga priča. Bez obzira na to koji proizvod koristim, to je proces cijeli dan. Kao što možete vidjeti, rezultati u ovom videu stvarno potpisnik na tvrdnje da je Ouidad ljudi čine. Rake i Shake je s obzirom na moje kovrče novi život! Nema više neposlušnu korijene, ne više slučajno žilavo ramen rezanci kovrče. Čak sam otkrio da dok pustiti moje kovrče osuše, nisam imao da ih zakačite nazad kao što sam i obično stvoriti da istezanje u prednjem (zahvaljujući činjenici da se skuplja znatno više nego što je vratio pola moje kose). Za sve dame poput mene sa više teksture, ovo je totalna igra changer.

Pazi mi tutorial

Mnogo puta smo naturalistas se ugodno u našem stilu kutije na osnovu teksturu i tipa. Siguran sam da mnogi tip 3 i 4 dame su čuli za Rake i Shake, ali preskočio preko toga na osnovu ne mogu identificirati s modelom kose u video. Nadam se da moje video može pomoći premostiti informacije jaz malo - neke tehnike i metode mogu biti univerzalno primjenjivo.

Hoćete li se pokušavate Rake & Shake? 

load...