Moja filozofija: Najbolje mi je još uvek da dođem | BA.inspinre.com
Šminka

Moja filozofija: Najbolje mi je još uvek da dođem

Moja filozofija: Najbolje mi je još uvek da dođem

To je bizarna stvar za reći, ali s prekomjernom tjelesnom težinom, kada sam bio mlađi vjerojatno mi je spasio život.

Moje ime je Ti, ja živim u Los Angeles i ja sam pisac / producent na televiziji, a sada iu digitalnom.

Moja majka je ravno odbila minival moja kosa kad sam bio dijete pa sam zapravo držao moje Kinks ide od rođenja.

Ja sam odrastao u domaćinstvu u kojem nikada nije bilo ideja da nešto nije u redu sa mojom kosom način na koji prirodno raste iz moje glave. Čak i kad sam stariji i moja mama više nije pazio moju kosu, misao dobijanja Relaxer nije palo na pamet. Ja sam ismejan u školi od strane nekih drugih djevojaka za moju kosu, tako da je bilo nekako nadrealno da se vidi koliko je plima promijenila u posljednjih nekoliko godina!

load...

Moje prvo interes za ishranu i vježbe su čisto iz jednog očaja izgubiti na težini.

Going davne srednjoj školi, ja sam zadržao časopisima hrane i treninga trupaca. Nisam znao mnogo o pravilno jesti na početku, tako da ono što sam nekada mislio da je healthfully jeo zapravo me bojati se danas! U tim godinama, koristio sam vježba DVD-a i video za vježbu. U srednjoj školi, ja bih izgubiti težinu obično koristeći ekstremne mjere kao što su dijeta, otpasti kola, a onda povratiti težinu. Moja težina i dalje varira trenutno ali moja zrelost, obrazovanja i iskustva bi se osiguralo da je u daleko manje ekstremna mjeri.

Sam došao moj najteži težina tokom moje prve godine fakulteta. Šokiran broj na skali, izgubio sam oko trideset funti u ljeto između mog prvoj i drugoj godini. Onda sam nastavio da izgubite težinu kad sam se vratio u školu za moju drugoj, mlađi i stariji godine. Od tada, ja sam više ili manje uspio održati gubitak težine od preko četrdeset kilograma - kažem "više ili manje" jer je moja težina ostaje težak problem i zahtijeva stalnu budnost.

Bilo je potrebno mnogo godina da se tamo gdje sam ja.

Dok sam još uvijek imaju ciljeve da se postigne sa moje zdravlje i fitness, osjećam više u kontrolu nad svojim fitness sudbina više nego što sam ikada imao. Imam nekoliko godina pod mojim pojas održavanja mojih manjih dimenzija sada, a svake godine pristupam fitness sa filozofijom da biti u najboljoj formi u mom životu je uvijek ispred mene. To me uvijek ohrabruje da ostanu na pravom putu!

Prvi tip je najjednostavniji, ali možda i najteži.

Ovaj put je bilo zastrašujuće i divno. Sam voleo pronalaženje zajednica ljudi iz svih različitih sfera života, i imaju način za sve nas zajedno hodati na našim putovanjima.

Drugo, postaviti dostižne i specifične ciljeve. Opći ciljevi poput "Želim da se ton up" ili "Želim da izgube težinu" Zaista ne osposobi da postavite plan da poduzmu konkretne akcije. Mislim, svi želimo izgubiti težinu! Jedan od načina da se kvalifikuje cilj je sa farmerke u mom ormaru da su jedan ili dva broja premala za mene. Sam postavio cilj da se uklopi u te farmerke ovog oktobra. Takođe volim postaviti zadatak specifične ciljeve, kada je u pitanju moja fitness. Radije nego samo kažem: "Želim da bude u formi," ili "Želim da se jači," Ja sam postavio cilj da završi 3 stroge zgibova do kraja godine.

load...

Ja sam trenutno vodi fitness izazov na mom blogu i YouTube kanal pod nazivom #SnatchedForSummer.

Stvarno sam na tački sa mojim ishrani i vježbe, odmah. Dio koji je uključena računajući moje kalorija, što sam radio za oko 5 tjedana. Ja jedem životinjskih proteina, ali ja napravim ukazuju na imati na umu jesti visoke kvalitete mesa i jaja - travom hranjene govedine, divlje ulovljene ribe, pašnjak-podigla jaja - dok je još osigurati da je moj ukupni dijeta se temelji na biljnoj a ne meso-fokusiran. U ovom video, ja idem kroz sve moje jela od doručka do večere:

Za vježbu, imam tendenciju da idu na metaboličke uređaj, ili metcon. Počeo sam raditi CrossFit u 2010. Godini, što je kad sam je prvi put predstavljen na metcon. Volim ovaj stil treninga jer su vremena efikasan. (Prijevod:! Ja ne moram da radim nešto jako dugo da baklju mnogo kalorija) U idealnom slučaju, ja bih nokautirati bilo Kettlebell ili CrossFit-stil treninga prva stvar ujutro, a zatim imaju neke doručak da dopuni moje tijelo i nastaviti sa moj dan. Ja nisam ranoranilac tako postoje mnogi dani u kojima moram da uzmem znoj na noću umjesto!

To je bizarna stvar za reći, ali s prekomjernom tjelesnom težinom, kada sam bio mlađi vjerojatno mi je spasio život.

Ako sam ja prirodno tanka osoba, nikada ne bih imao poticaj da uče o ishrani, čitati o proizvodnji hrane, da se upoznaju sa vježba nauke, da shvati. Briga o onome što se u moje tijelo, i ono što sam mogao da radim sa svojim tijelo je pogodila svaki aspekt mog života na pozitivan način. Ako nisam stalo održavanje svoje zdravlje, verovatno bih nikad nisam naučio koliko cool stvari koje mogu (kao što je mrtvo 270 funti!).

Osećaju inspirisan?

load...