Moj pregled ukrasnih frizura za kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Moj pregled ukrasnih frizura za kosu

Moj pregled ukrasnih frizura za kosu

Većina kovrčava žena kosa odrastao s načinom razmišljanja da je voda bila naš najveći neprijatelj, pogotovo ako smo imali trajnu. Mi smo prošli kroz previše boli da pusti kišu uništiti naše svježe pritisne kosu. Ja bih probati moj najbolji to patka i izmicanje od kiše. Čak i kada sam otišao plivanje Nosila sam plivati ​​kapu, jer nisam htio da se bavi nakon mokru kosu. Nakon što je prirodno za više od šest godina, sada razumiju važnost vode kao bitan sastojak na režim zdrave kose.

Kada sam prvi put počeo raditi na NaturallyCurly, Evelyn me je upoznao sa ove vode bocu od Kovrčava kosa Solutions. To je bio NC favorit i došao visoko preporučeno od strane svih urednika, tako da sam bio nestrpljiv da saznam šta je entuzijazam oko ovog bocu s vodom je sve o. Sada, možete očekivati ​​da će platiti 15 € za bocu vode. Znam, znam, ovo zvuči pomalo strma, pa sam odlučio da ga testirati za sebe. Koristio sam ovu vodu bocu u posljednjih osam mjeseci i godina, da vam kažem, to će se promijeniti svoj život! To je većina moje definitivno promijenilo. Držite scrolling saznati svoje magične moći.

load...

Imam kombinaciju Tip 3b / c kovrče srednje poroznosti, i kosa mi očajnički treba vlage. Najduže, nekada sam baciti glavu u sudoperu ili mokrim moju kosu pod tušem svakog jutra. Budući da živim u Teksasu, vlažnost je uvijek komponenta koja dolazi do izražaja, tako da obično moraju da se osvježiti moje kovrče u večernjim satima prije nego što krenem na večeru ili Event- - to je tako igra changer.

Postoje mnoge stvari koje volim o tome vode bocu od ultra-elegantan pakovanje da lako mogu ponovo puniti bocu u kojoj možete koktel do savršenstva. Još jedan razlog zašto je sada dio mog svakodnevnog Essentials je da prska kontinuirani magla bez natapajući moju kosu. Ako ste samo znali koliko sam hodati okolo sa natapanje mokre kose zalizana na stranu za najmanje pola dana, jer bih ponovo mokru moju kosu pod tušem svakog jutra. Ko je znao da će me odvesti 25 godina da nešto tako jednostavno da čuda radi? To je tako veliki podsjetnik da je putovanje prirodna kosa je zaista putovanje. Što više upoznat si sa svojim pregib obrazac i saznajte koje proizvode rade najbolje za vas, vi ćete osvojiti kovrčava djevojka borbe i dobiti definirane obiman kovrče ste u potrazi za.

Siguran sam da se pitate kako možete dobiti vaše ruke na vlastiti vrlo kovrčavu kosu Solutions boca vode, zar ne? SHOPNaturallyCurly ih je poribljeno, tako da sada možete dobiti vaše ruke na jedan. Garantujem da je vrijedno ulaganje jer ćete svjedoci kovrdžava kosa čudo dogoditi pred vašim očima.

Sada znam zašto stručnjaci smatraju da je to BEST bocu s vodom za nevjerojatan kovrče. Pohvale Kovrčava kosa Gods

Koja je tvoja go-uvijanje osveženje? Voleo bih da znam u komentarima ispod.

Fotografija Cassandra J. Klepac

Želite ostati povezani sa Alexandra, naravno da radi! Pratite je na Instagram

* Napomena urednika: Ovaj članak nije pod pokroviteljstvom.  

load...