Moj pranje koktel za izdužene i definirane kurlice | BA.inspinre.com
Šminka

Moj pranje koktel za izdužene i definirane kurlice

Moj pranje koktel za izdužene i definirane kurlice

Oprati dan za mene dolazi barem jednom tjedno, dva puta, ako imam previše proizvoda u mojoj kosi sa stilom. Uz dan pranje, za mene, uvijek dolazi duboko uređaj, i naravno brtvljenje. Evo mojih kokteli proizvod za moju pranje dan rutinu.

Imam bio koristeći istu duboko uređaj koktel koliko god mogu da se setim. Ako se ne slomljena, zašto to popraviti, zar ne? 

Pred-poo

Pre-pooing je odličan za kovrčave kose. Ali moram priznati, ja uvijek nemam vremena za to. Ako ja, dobar Slather Trader Joe je maslinovo ulje svuda po uvojcima neposredno prije pranja radi trik za mene.

The sredstvo za čišćenje

Koristim Aussie Moist šampon od Target prvenstveno kada operem kosu. Ipak, volim da biste ga tu i tamo gore. Najbolja alternativa je TRESemme Naturals šampon.

load...

Duboko uređaj

Imam bio koristeći istu duboko uređaj koktel koliko god mogu da se setim. Ako se ne slomljena, zašto to popraviti, zar ne? Moje duboko uređaj mješavina sastoji se od oko pola šoljice uređaj, dve kašike maslinovog ulja i jednu kašiku meda.

Volim koristiti Aussie 3 Minute Miracle duboki regenerator ali ako nemam nikakve, Aussie Moist redovne uređaj radi odlično previše. Med privlači vlagu na kosu i daje sjaj, a maslinovo ulje daje sjaj i izaziva kosa uslovljavati još dublje, samo radi. Ja otpetljati kad je mješavina u i ostaviti ga na moju kosu za najmanje 20 minuta pod kapuljačom za kosu.

Jednom mjesečno volim da duboko stanje nakon pranja pomoću avokado, čisto organsko maslinovo ulje i 100% meda iz Trader Joe-a. Dozvolite mi da vam kažem, avokado radi neke magične stvari za kosu, barem ne kod mene. To me ostavlja sa sjajnom kosom. Ja jednostavno uzeti jedan razbio avokado, imajte na umu, to mora biti uklopljena, po mogućnosti u Vitamix ili Nutribullet jer ako to nije, imat ćete mali zeleni vlakna zaglavi sve širom kosu. Zbog toga, zreli avokado su važni za upotrebu. Nakon razbijanjem avokado, mix u dvije kašike maslinovog ulja i jednu kašiku meda. Nanesite na kosu, stavite na plastičnu kapu i ostavite da odstoji najmanje 20 minuta. Kada je gotovo, ja isprati i koristim običan uređaj.

Zaptivne mase

Nakon što je tretman duboko uređaj je iz moje kose, ja ću zapečatiti sa Dark i Lovely Au fizičke Sheen brtvljenje Nectar iz Walmart. To prska na, tako da ne morate da pospem ruke ili kosu sa uljem da bi se prijavili. Ovo je posebno korisno ako mi je kosa već stilu.

Koji proizvod ili sastojak koktela da li da na dan pranja?

load...