Moj dizajn suštinski konsultovani | BA.inspinre.com
Šminka

Moj dizajn suštinski konsultovani

Moj dizajn suštinski konsultovani

Imao sam zadovoljstvo da imaju Design Essentials stilista Atlanta zasnovan Francesca se ruke na mojim uvojcima i nauči me nekoliko tehnika da bi me iz moje pranje i otići styling kolotečinu.

Nakon što me je obavestio da, iako imam puno kose, sami niti su u redu, ona je mi javi da je krema sam imaju tendenciju da daju prednost može biti malo pretežak za moju delikatnu kovrče. "Pa šta treba da koristim da prenese vlagu i sjaj u kosi?", Upitao sam. Francesca je bila spremna s čitav režim preporuka:

  1. Krenuti s dizajnom Essentials Prirodni sadrži sulfat, Curl za čišćenje šampon (ne više od jednom nedeljno) dati svoje kovrče novi početak. Njegova silikona, parabena, parafina, vazelin, mineralno ulje besplatno formula nježno čisti kosu dodajući zdravu dozu vlage.
  2. load...
  3. Pratite sa prirodnim regenerator, visoko regenerator bogata hranjivim ulje jojobe, šipak ulje i kokosovo mlijeko.
  4. Nakon ispiranja temeljito, dok je kosa još vlažna, Natural dnevni hidratantni losion je samo lagan, ali vlaga bogat proizvod moje dobro Tresses potrebno. Mogu ga koristiti za svoje normalno pranje i odu ili da osvježe drugi (i treći i četvrti dan za kosu). Takođe, mogu se kombinirati s drugim proizvodima da se bilo koji željeni stil.

VIŠE: Inside the Design Essentials Naturalista Class

  1. Kada želim da izađe iz moje kutije i probati nešto novo, Francesca mi je pokazao kako da se rastanu svoju kosu u sekcije i kombinirati jednaku mješavinu prirodnih Curl Jačanje Mousse i prirodnih Twist & Set Postavljanje losion u mojim rukama. Nakon emulgovanje proizvoda u mojim rukama, ona mi je naložio da ga primijeniti ravnomjerno dio po dio, a onda rade moje kovrče u dva Strand obrtima (koristeći veći sekcije za labavija kovrče valova i manje dijelove za čvršću one) i omogućava mi je kosa u potpunosti osuši.
  2. Kada se potpuno osuši, ona preporučuje koristeći Design Essentials Silk Essentials malo namazati ruke i prste dok uklanjate obrtima u cilju održavanja curl obrazac, pečat u vlage, i dodajte zdravom dozom sjaja.

Dakle, sada sam super uzbuđen, jer se osjećam potpuno opremljena da pokuša stil za sebe kod kuće. Ja ću biti siguran da dijele li i kada sam uspješno postići izgled!

VIŠE: Fall 2012 World Natural Hair Show Rekapitulacija

load...