Minardi donosi veliku boju na teksturi na pisti | BA.inspinre.com
Šminka

Minardi donosi veliku boju na teksturi na pisti

Minardi donosi veliku boju na teksturi na pisti

11. Februar okupio stotine stilista u Gradskoj Vinarija za "teksture na pisti", izlog kovrče, Kinks i valova, predstavio TextureMedia, živim u New York Fashion Week-a. Sponzori pistu i headlinera su navijali na i dati stajanje-soba samo prisustvo stotine Cosmoprof stilista i kovrdžav.

Minardi Luksuzni Njega boje i Joico zajedno fantastičan kreativni tim koji se sastoji od Mark Mileti, direktor u boji; Stephen Wang, direktor dizajna; John James Lichioveri, viši dizajner, i Sony Hy, dizajn asistent, u uzbudljivom piste prezentaciju koja istaknuta razbarušeni tekstura, u kombinaciji s prekrasnim rezove i upečatljiv način.

"Mi smo uzbuđeni da boja izvodi hrabar korak naprijed, tako da uvodimo podebljano, svijetle boje," rekao je direktor Color Mark Mileti.

"Moja omiljena sada je ledeno plavo, dvostruki proces plavuše. To je put naše plavuše počeo da ponovo glamurozno ", rekao je on.

load...

Da bi se postigla boja vidi u videu ispod, Mileti koristiti Joico Crème posvjetljenje, i kombinacija dva tonera za postizanje ideja plavuša: Crystal Clear toner sa "skromnih" iznos od plave aditiv za stvaranje ledene izgled.

"Mi smo vrlo inspiriran sve Marilyn ludilo koje je sada u trendu", kaže Miletić.

"Volim činjenicu da tekstura je više prevladava. Predugo smo bili bave glatko, elegantnim kosu, ali volim da su u stanju uvesti neke hrabre teksturu i skakanje lokne! "

Pogledajte video ispod da čuju od Marka Miletića na svoju inspiraciju, detalji za kosu i ono što boje su trend u boji kose.

Tada, budite sigurni da gledati sljedeći video gdje Maggie Mulhern intervjua MODERNA Stephen Wang dok je dekonstruira centralna model čija je kosa stvarno slavi teksture!

Za više informacija o bilo koji od proizvoda koji se koriste u emisiji, posjetite Minardi Luksuzni Care Color stranice.

Za više teksture na pisti:

Arrojo: Uz voditelj Nick Arrojo

Matrix: Uz voditelji Daniel Roldan i Nick Stenson

Kosa pravila: Uz voditelja Dickey

Lokne Unleashed: Uz voditelja Reginald Mitchell

load...