Mi smo zamijenili našu mlaznu solu sa šećerom | BA.inspinre.com
Šminka

Mi smo zamijenili našu mlaznu solu sa šećerom

Mi smo zamijenili našu mlaznu solu sa šećerom

Morska so teksturu sprejevi su na tržištu prema prirodno valovite publici već neko vrijeme sada. Morska so je 100% neobrađenog, nerafinirani sastojak koji potiče prirodne kovrče da formira blagim čekanje i ne lepljivo ili mastan trag, za to "samo je otišao na plažu" izgled i osjećaj. Za žene sa čvršće obrasce pregib morske soli može biti sušenje, ali za labavije, manje krhka teksture kao Tip 2 talasa morska sol može pružiti meke, prirodni čekanju.

Slično tome, ekstrakt šećerne trske ima pregib Jačanje sposobnosti. Kada se koristi direktno na vlasište, takođe može odčepiti pore i djeluje kao razjašnjavanja tretman piling i promovirati rast kose. Prošle sedmice smo dobili novi proizvod u uredu da pokuša - Sweet Definicija teksturu šećera Mist od Keratin Complex. Nikada bismo smatrati trgovanja u našim soli sprej za šećer - pa naravno, željeli smo da vidimo da li je postojala stvarna razlika između ta dva. Tri naša valovite kose urednici stavio Sweet Definicija na probu protiv soli sprej, Brooklyn plaži dlake, to je ono što se dogodilo.

load...

SUSONNAH, TIP 2A

Susonnah, 2a

Ostavio mi je kosa malo neposlušnu, i sušena nekako hrskavi.

Koje su vaše početne misli?

Kako ste se prijavili ga na kosu? 

Konačnu presudu? 

Cristina TIP 2C

Cristina, 2c

Brinuo sam se ljepljivost.

Koje su vaše početne misli?

Ja obično volim deblji proizvod nego sprej ovako, ja imaju tendenciju da gravitiraju krema gel za moj tip 2c valova tako da je ovo bio pravi odlazak za mene. Moj prvi utisak je bio da ja nisam hteo da je ovaj proizvod - to je neprirodno plave boje i nije tip proizvoda Obično bih da stavim u kosu. Bilo je malo ljepljiv na mojim rukama, i bio je vrlo viskozna i liquidy.

Kako ste se prijavili ga na kosu?

Nakon što sam očistio i regeneratora za kosu plopped sam sa Kovrčava Tee Ručnik za oko 15-20 minuta. Jednom mi je kosa bila djelomično suho Prijavila sam DevaCurl B'Leave-In. Ovo odsustvo-u uređaj ima vrlo poput gela konzistenciju pa sam mislio da će mi pomoći sa čekanje jer sprej šećer ne osjećam kao jako učvršćivanje proizvoda. Onda sam poprskao sprejom šećer u cijeloj mojoj kosi. Jer sam bio zabrinut zbog ljepljivosti nisam sprej previše proizvoda, vjerojatno oko 15 sprejeva, koncentrirajući se na krajevima.

Konačnu presudu?

Proizvod mi je zapravo dala jako lijepo definicija i držite, stvarno sam zadovoljan načinom na koji moje kovrče ispalo kada sam koristio šećer sprej. Bio je to dobar dan za kosu! Ja bi možda mogli ponovo koristiti, ali to neće biti nešto što redovno koristi jer je sušenje sastojaka u prvih 5 sastojaka i volim da idem sa oblikovanje koje pružaju vlagu. Moja kosa je jako oštećena od izbjeljivanja je platine i umire prošle godine, tako da ne želim da ništa više da ugrozi svoje zdravlje. Ako je moja kosa bila zdrava, verovatno bih koristiti šećer sprej više jer mi se svidio rezultate.

LAURA, TIP 2C

Laura, 2c

Ponovo bih koristiti sprej šećer, ali sa malo krema daje više čekanje.

Koje su vaše početne misli?

Bočica je jednostavan vidjeti-kroz dizajn i tekućine unutra je aqua plava. Sprej je tečnost koja izgleda kao vode, ali ostavlja ljepljive ostatke, kada je napustio na prstima predugo. Miris je muževniji od soli sprej, ali je bio ugodan i napravio mirišeš kosa mi na duži vremenski period.

load...

Kako ste se prijavili ga na kosu?

Prijavio sam se šećer sprej slično kako da se prijavim moje sol sprej. Kad mi je kosa bila mokra sam prska velikodušno svuda kosu i scrunched to. Kada se osuši Nisam primijeniti više proizvoda od spreja šećer ostavio kosu sa manje kovrče od soli sprej.

Konačnu presudu?

Sprej šećer i nije imao toliko čekanje kako ja volim moj proizvod da, ali to nije ostavio moju kosu kao neposlušnu kao sol sprej. To mi je ostavio labavija valovima sličan soli sprej koji mi se sviđa. Ponovo bih koristiti sprej šećer, ali uz malo krema daje više držanje tokom dana.

Ovaj post je baziran na iskren mišljenja naših urednika i ne sponzorira.

load...