Loc extensions: Ono što prvo treba znati | BA.inspinre.com
Šminka

Loc extensions: Ono što prvo treba znati

Loc extensions: Ono što prvo treba znati

Pri odlučivanju da ulažu u loc ekstenzije postoje neke važne stvari koje trebate znati. Trebalo bi razumjeti kako loc ekstenzije su stvoreni, koliko dugo traju, kako se pripremiti kosu za proces, kako ih održavati i kako da zadržite svoje prirodne kose zdrav dok je u stilu.

Priprema za loc ekstenzije

Prvo, pobrinite se da je kosa potpuno razvezane prije pranja kose pomoću AnnCarol čišćenje uređaj. Nanesite na suhu kosu i umasirajte ga u kosu i vlasište na opustiti prljavštinu i prašinu. Koristite širok zub češalj ili svoj omiljeni raščešljavanje alata (kao što je Detangler Brush po Felicia Leatherwood) za uklanjanje čvorova, klupka, i mat područja unutar kosu. Isperite potpuno i praćenje s AnnCarol šampon za čisti vlasište i kosu. U ovom procesu čišćenja uređaj služi kao pre-poo. Želite kako bi bili sigurni vaše kose i vlasišta je slobodan od svih prljavštinu i prašinu, jer nećete biti u mogućnosti da čisti kosu dok je umotan u produžetku loc. Jedan prljavštine i proizvoda u kosi dok je umotan u stilu može uzrokovati vlasišta nelagodnost ili matiranje kose kad izvadite stilu.

load...

Nakon ispiranja šampona, pratite korak sa AnnCarol Penetrating regenerator za infuziju proteina u kosi, obnavljaju gubitak vlage tokom pranja kose, a da omekša kosu. Isperite potpuno, ručnik suha i primijeniti AnnCarol Kokosovo ulje lavande na vlažnu kosu. To će zapečatiti u vlagu i štiti kosu od topline udarca za kosu. Koristite fen na najniže do postavku srednje topline za uklanjanje vlage iz kose i produžiti lokne za mirniju loc instalacije produžetak. Nemojte instalirati Locs na mokrim ili vlažnu kosu, kao što ste riskirati svoju kosu mildewing ako to učinite.

Počevši loc ekstenzije

Loc ekstenzije su stvorili prvi formiranje baze. Osnova je pletenicu, twist, ili kombinacija ova dva ovisno o teksturi vaše kose. Ja obično stvoriti preokret, ali ako je kosa je u redu ili ima gubitnik pregib obrazac ću početi sa pletenica i završiti s twist. Twist pomaže produžetak loc održava cilindar oblik. Nakon što je instaliran baze, to je obavijena sa kosom koja u potpunosti pokriva baze. Kako je kosa omotana i tip kose koji se koristi će odrediti konačni izgled proširenja loc. Možete kreirati svilenkast loc pomoću sintetičke kose i pakovanje kose vrlo uredan i uniformi. Možete kreirati više teksturom loc pomoću grublji sintetičke kose ili ljudske kose i zamotajte kosu u ne-jedinstven način da se stvori izgled autentičniji loc.

Stvaranje ekstenzije loc može potrajati 8-16 sati ovisno o dužini i gustoći vaše kose, kao i koliko je mali i dugo želite proširenja. Zbog dvostruki proces stvaranja loc produžetak, ne preporučujem donošenja Locs predugačak ili mali zbog težine kose. Loc ekstenzije mogu biti teške, a više su ili više kose instalirate, uzimate rizik ili doživljava puno neugodnosti.

Održavanje loc ekstenzije

Loc ekstenzije se mogu nositi i do 12 tjedana samo ako dotjerati liniju kose uklanjanjem proširenje i ponovno ga nakon 4-6 tjedna. Ako ne dotjerati linije kose, ne bih preporučio da ih nosi više od 8 nedelja jer kako kosa raste iz, težina se povećava proširenja. Linije kose je najviše osjetljiv na lomljenje i opadanje kose nakon što je kosa izrasla, jer manipulira i izvukao najviše. Zaštita kosu dok nosite ovaj stil počinje pripreme za kosu pravilno prije instaliranja Locs. Ja ću vam dati uzorak režim koristi AnnCarol proizvode koje sam formulisana da uspostavi zdrav temelj za rast kose.

Noseći održavanje stil je jednostavan. Želite izbjeći gelovi, teška pomade, kreme uređaja, ili bilo koje proizvode koji stvaraju talog ili naslage u kosi. Ove vrste proizvoda akumuliraju u kosi i može napraviti kosa izgleda prljavo ili uzrok otirača. Možete nastaviti koristiti AnnCarol revitalizirajući ulja ili drugih eteričnih ulja svjetlo koje apsorbiraju u kosu i ne ostavljaju talog. Dodatni podmazivanje iz ulja i štiti kosu od dehidracije dok je u stilu, što može dovesti do pucanja uzimajući produžetak.

load...

Ako ste zainteresovani u pokušaju loc ekstenzije, razumijevanje procesa instalacije i nakon ove savjete o pripremi za kosu i održavanje stil pomoći će vam iskoristiti prednosti ovog stila ima za ponuditi.

Ovaj članak nije pod pokroviteljstvom Ann Carol. 

load...