Linija za koju nikada nisam mislila da bih volela je sada jedan od mojih svete grane | BA.inspinre.com
Šminka

Linija za koju nikada nisam mislila da bih volela je sada jedan od mojih svete grane

Linija za koju nikada nisam mislila da bih volela je sada jedan od mojih svete grane

Moja kosa je sada u ludom tranziciji države.

Moje gornjem dijelu je stvarno kovrdžava, moj donji deo je labav talas. Pronalaženje Styler koji mogu nositi sa svim mojim tekstura pružajući lepe rezultate je teško. U Ouidad linija mi je impresioniran! Koristeći sve proizvode iz linije Classic Curls zajedno sam bio u mogućnosti da ostvari nekoliko neverovatno dana kosu.

Vitalcurl Clear & nježni šampon

Ja sam u početku plaši ovaj šampon jer je sulfat i betain na osnovu: dva oštra sastojci uzeti sami. U ovoj formuli, međutim, oni su apsolutno ne suši. Moja kosa mekom i čist nakon koristeći ovaj šampon, i apsolutno nije odstranjena. Ona također potiče rotora formiranje, spajanje moja dva tranziciji tekstura zajedno dobro. Nizak pH drži moja kosa potpuno kovrča besplatno i super sjajna.

Ultra njegujuće ulje za čišćenje

load...

To je sredstvo za čišćenje ja posegnuti za kad mi je kosa se osjeća malo dehidriran: to je zaista blag i ostavlja svoju kosu osjećaj super meka i sjajna bez masna. Kaže da je to ulje, ali tekstura osjeća više kao bogati šampon za mene. To je savršen ako morate oprati kosu često zbog stila, jer je izuzetno nježan, ali čisti kožu glave vrlo dobro uklanjanje svaki trag izgradnje gore.

Kaže da je to ulje, ali tekstura osjeća više kao bogati šampon za mene.

Vitalcurl Balansiranje ispire

Ovo je bez premca najbolji raščešljavanje uređaj sam ikada koristio. Slip u ovom proizvodu je nešto iz drugog svijeta! Mogu otpetljati moju kosu u sekundi, a imam nula lom! Ona također potiče moja pregib formiranje, tako da sam se stvarno napućenima i lokne. To je lagana ali dovoljno hranjiva da napusti svoju kosu osjećaj svjetlo, meka i sjajna!

Curl oporavak istopiti Extreme Repair Mask

Ova maska ​​je sada jedan od mojih omiljenih maski: to je toliko efikasan, i stvarno ostavlja kosa mi osjećaj izuzetno mekom i elastičnom. Ja ga koristiti s topline ili pare, i ja ostaviti na moju kosu za 30 minuta. Ona ima lijep miris, pere se stvarno dobro ostavljajući moje kovrče izuzetno nahranjena, ali ne teške ili masna. Ako ste oštećenu kosu, potreban vam ova maska ​​u svom životu: Vidim veliku razliku u mojoj kosi kada koristim ovu masku u odnosu na kad koristim jeftiniju kao SheaMoisture. Apsolutno si dobiti ono što ste platili ovdje.

Vitalcurl Playcurl

Ja sam totalno gel djevojka. Ovaj gel je samo savršen za moju valovite-kovrdžava tranziciji kosu! To stvarno pomaže moja gubitnik uvojci da se sklupča! Takođe drži moja kosa kovrčava, iz dana u dan; Samo mi treba malo vode da se reaktivira na narednim danima. To je čudovište borbe kovrča i ostavlja mi je kosa stvarno sjajna. U vlažnim vremenskim dobro obavlja, ali volim da zapečati ga sa uljem da bi bili sigurni.

Vitalcurl Define & Shine Styling gel krema

load...

To je ono što ja zovem proizvod završni: koristiti samo ona mi daje meku čekanje, i labave talasi sa volumenom (klasičan plaža izgled kose). Koristi se na vrhu Tress Effect gel za to mi daje nevjerovatan skokovito, lokne! Volim da ga koristite na mokru kosu, ali možete ga koristiti na suhu kosu jer ne osuši ljepljive. Takođe smiruje neposlušnu sekcije bez ometanja ostatka kovrče.  

Wave Napravi Sea Spray

Ovo je novi HG proizvod za mene: Ne mogu da živim bez njega! To stvarno pomaže mojoj tranziciji uvojci da izgleda pristojno. To nema ljepljive, suhe osjećaj normalnog soli sprej: ostavlja moja kosa sjajna, meka, skokovito i miriše tako dobro! Mora imati za svakoga tko želi poboljšati uvijanje obrazac.

Da sumiramo

Ja primjenjuju proizvode dijeljenjem moju kosu u 6 sekcija, koristeći kombinaciju rake, tresti i poviti. Sve u svemu Ouidad Classic pregib linije me ostavio bez teksta: Svaki proizvod je radio savršeno i podiže na ono što su tvrdili! Moja kosa nikada nije izgledao bolje. 

load...