Lezenje kose u nedelji: Michelle l. Iz Bruklina | BA.inspinre.com
Šminka

Lezenje kose u nedelji: Michelle l. Iz Bruklina

Lezenje kose u nedelji: Michelle l. Iz Bruklina

Predstavi se.

Zdravo. Ja sam Michelle, umjetnički direktor u Bien Curls Brooklyn, NY. Ja sam nosio moju prirodnu kosu sve moj život. Ne postoji drugi način.

Tko vas je inspirisalo da ostane prirodno?

Bio sam inspiriran moja majka - ona je uvijek nosila svoju kosu kovrdžava. Postavljanje primjer da ljepota dolazi iz sa u, i grli sve o vama može biti najmoćniji poklon mlada dama odrastanja može imati.

Volite sebe, tvoja kosa je ono što bi moja majka bi mi svaki put kad su se žalili moje kovrče.

Recite nam svoju tajnu kose.

Moj trenutni boja kose sive. Kao što je stvarno sivo. Svaka tri mjeseca dobijem BTR tretman u Bien Curls za sprečavanje mi kosa postane suha i osvježiti boju. Tretman je kao jedno dugme restart za kosu, počinje sa procesom dubinsko čišćenje kako biste uklonili izgraditi, i vraća vaše lokne balansirajući poroznosti kose kako bi se smanjila suhoće. Oživljavanje prirodni sjaj vaše kose.

load...

Koja je vaša dnevna rutina?

Sada sam zaljubljena u Wella marke proizvoda. Oni stvarno rade čuda na mojoj boji kovrdžave kose. Ja volim pohotne kosu tako da ne svađati s teškim proizvoda ili miješanje više proizvoda koji će odmjeriti niz moje kovrče. I shampoo i stanje svakih 5 dana i duboko stanje svakog drugog pranja. Ja uvijek koristiti odsustvo-u uređaj, a slijede s Wella je Curl Craft Mousse. Ja primjenjuju mus sa glavom prevrnuo i primjenjuju se samo od sredine osovine moje kose na krajevima. To omogućava kosu da zadrži svoju prirodnu volumen od korijena. Koristeći prste kao češalj sam rake proizvoda kroz kosu za definiciju. Sljedeći sam difuzno moju kosu sa moje glave i dalje prevrnuo dok se ne osuši. Zaista uživam dio nisam okrenuo glavu nazad. Da vidim svoju kovrče pasti na svoje mjesto. Protresite ga i voila sladostrasna sive kovrče.

Šta bude prirodna i sive znači za vas?

Pratite Michelle na Instagram: @ bcurls.michelle & alwaysloveyourhair.tumblr.com.

load...