Lezenje kose ove sedmice: Ebonyova kovrdžava tv | BA.inspinre.com
Šminka

Lezenje kose ove sedmice: Ebonyova kovrdžava tv

Lezenje kose ove sedmice: Ebonyova kovrdžava tv

Moje ime je Ebony, aka EbSweetz.

Moja kosa stilista je imao puno veze sa mi pomaže da donese odluku da ide prirodno.

Ona me je upozorila svih kemikalija ulazi u moje tijelo iz Relakseri pa sam mislio da ću da probam. I da budem iskren, bio sam umoran od oslanjajući se na nekog drugog da bi moju kosu da izgleda "dobro". Bio sam prilično neodlučan u početku, jer sam znao šta je moj teksture prirodna kosa je bila kao - super gusta i kovrčava - pošto nisam dobio moj prvi Relaxer dok sam imao 14 godina. Trebalo mi je malo, ali na kraju sam umotan glavu oko ideje grli moje kovrče. Naročito ako ću imati zdravije tijelo zbog toga.

Najbolji kosu za mene, uvijek počinje u noći na pranje-n-go prvi dan kosu.

Ja ananas prije odlaska na spavanje, ali sada da je moj kovrče su dobili prilično dugo, ja sam ih ugurati ispod sebe u labave, ali siguran lepinja. Ja ću onda vezati satena šal uz rubove moje kose da ih zadrži od frizzing, a zatim nastavite da spava na satenskom jastučnicu. Jednom se probudim ujutro, ja kaput ruke s kokosovim uljem i SCRUNCH da u moje kovrče da bi ih hidratizirana tijekom cijelog dana. Sve ovo u kombinaciji sa drugog dana kovrče mi daje moj najbolji kosu ikad.

load...
Otkrio sam da dobijem bolje rezultate rasta kada nosim moju kosu u svom prirodnom stanju - kokosovo ulje mi daje moja najbolja kose, ikada.

Vrhunski lepinja je uvijek moja idi kad sam kratko na vrijeme. To je brz, jednostavan i uvijek izgleda jako uredno i zajedno. Ali u noći, volim da nosim kosu. Ponekad, ja ću čak prihvatiti "velika kosa" samo dodati malo drame mojoj izgled. Ja također ne mogu živjeti bez mog Denman četkom. Bez obzira na sve frizure proizvod koristim, znam da mogu barem definirati moje lokne onako kako ja želim jer to je moj glavni prioritet kada nosim kovrdžave kose. 

Moj savjet za uzgoj više prirodne kose: Skloni se od vrućine!

Narednih tip - podalje od vrućine. Oh, i da li sam spomenuo - podalje od topline? Stan pegle i figara su vaši najgori neprijatelji kada se pokušava zadržati svoj dužine. Direktni toplota tako sušenjem da čak i kosu koja ne oseća krte ili slab će stići u nema vremena.

A svi znamo, suhu kosu ima veoma teško zadržava svoje dužine. Šteta je uvijek odmah iza ugla. Otkrio sam da dobijem bolje rezultate rasta kada nosim moju kosu u svom prirodnom stanju, jer moram da stanje sedmični duboko, vlaži svakih nekoliko dana, držite ga hidrirani svakodnevne, itd Moja kosa nema drugog izbora nego da zadrži svoje dužine kada Dajem ga šta želi.

Moje YouTube kanal je tutorial i frizure informacije na osnovu.

Želim gledaoci dobiti detaljne video kako sam oblikujete kosu. Uvijek sam se toliko mnogo pitanja o mojoj kosi kad sam u javnosti, tako da se nadam da je moj video odgovara na njihova pitanja u potpunosti. Ja sam vlogging od marta ove godine.

Možete me naći na internetu, previše: Ja sam na YouTube-u i Facebook-u Ebony Curly TV i na Instagram i Twitter @EbSweetz. 

load...