Laskavi kratki kovrdžavi stilovi kose | BA.inspinre.com
Šminka

Laskavi kratki kovrdžavi stilovi kose

Laskavi kratki kovrdžavi stilovi kose

Ko kaže da kovrdžava djevojke mogu da idem cropped? Za kratko, laskajući cut, "Keep dva ili tri inča dužine svuda i uvijek biti sigurni da ga smanjiti da oponaša oblik glave." Garren od Garren NY salon objašnjava. I šta god da radiš, izbjeći brijač rezovi što mogu grubo se zanoktica i pogoršati kovrdžanje.

Ovo su samo neki savjeti za dobivanje neverovatno kratko kovrčava frizura. Ključ je u velikoj kratko kovrdžava kosa rez, međutim, planira ono što želite i pronalaženje pravo frizer da se to uradi. Pregledajte neke od fotografija naših čitatelja da se neke ideje svog.

Kratka kovrčava Šišanje

1. Chunky Twistout

Ovo smanjenje je jedan od naših omiljenih, jer je puna teksture i karaktera. Ako imate obiman kovrče i ne znaju kako da ih oblikujete, probajte ovaj divan frizura.

load...

Eugeniasays koristi Jamajke Crna ricinusovo ulje na nju kovrče i bacio u neko cveće od nje vrt, volimo gotov izgled!

2. Asimetrična Short Do

Asimetrične frizure su poboljšane samo kovrdžave kose. Ovo nervozan rez je moderan način da se pokaže da je veliki teksture.

NaturallyCurly korisnik Amytyner koristi spritz vode, DevaCurl regenerator i Garnier Fructis krema gel stilu njene slatke usjeva. Ona koristi svoje ruke da "pokrenuti sve to kroz oblik, stil i GO!"

3. Slatka Curly Bob

Sasvim suprotno od asimetričnih bob, ovu kratku kovrdžave kose učiniti je sigurna kada želite ići kratak, ali nisu sigurni što stil će odgovarati Vašim oblik lica. Ovo je klasičnog kroja koji će izgledati dobro na bilo koga.

Catneyreid koristi Kinky Curly Curling Custard i TIGI Curls Rock Amplifier kao Styler.

4. Uvijek Amazing Curly Fro

Opet, ovo je klasičan izgled za kratke kovrdžave kose. Ako ste postavili na smanjenje kratku kosu, ali niste sigurni što stil možete izvede, ovaj izgled je jednostavno i nikada ne izlazi iz mode.

Curlsfree taj izraz po prala kosu i pomoću Miss Jessie Curly Pudding.

5. Curly Side Swept Bangs

Ovo je elegantan izgled koji je nervozan i sophisticated.The većina volumena sjedi na vrhu glave, te je završio s prekrasnom prirodnom strani swept šiške. 

Da bi se postigao ovaj izgled, NaturallyCurly korisnik crestsmile1922 uradio pranje-i-go Giovanni regenerator i lokne šlag, a zatim način sa Eko Styler i maslinovo ulje!

load...