Lako talasasto ažuriranje za neuspješnu kosu drugog dana | BA.inspinre.com
Šminka

Lako talasasto ažuriranje za neuspješnu kosu drugog dana

Lako talasasto ažuriranje za neuspješnu kosu drugog dana

Da budem iskren: Ja se često žale da valovite kose je najteže i najmanje svestran svih tipova teksturom kose. Mislim, ja ne mogu dobiti drugi dan kosa spasiti moj život, moja kosa VOLI silikone (što znači ko-pranje je vrsta dolazi u obzir) i neću nikada moći dobiti čvrsto namotaja moj tip 3c i tip 4 sestre mogu dobiti - iako oni mogu koristiti stvari poput Curlformers da uzmem talasa.

Toliko o kovrčave kose zajednica jednostavno ne odnose na valovit, ili barem na ovaj talasasta. Ja sam ljubomoran na žene s velikim kovrdžave ili coily kose i onih koji mogu učiniti bantu čvor-outa bez dlaka se potpuno uspravio u tom procesu. Ja sam tako. Ljubomoran. Od. Vas!

Naravno, postoji mnogo stvari koje volim o tome povijene i mnogo savjeta u zajednici prirodnu kosu da NIKADA odnosi na mene i moj tip 2 prijatelji. Moguće je jedan od mojih omiljenih stvari kao valovit je da je moja kosa je lagana i generalno nije gusta, ali se može držati Bobby igle i frizure poput curliest tekstura! U tom smislu, wavies imaju najbolje od ravne kose i teksturom svijeta kose.

load...

Moja nesposobnost da se drugi dan kosa mi je napravio majstor craftswoman u stvaranju drugog dana podignuta kosa stilova s ​​Bobby igle koje dobijam komplimente na cijeli dan, svaki dan. Tako da je ovdje, valovitom manifest za korištenje Bobby igle i ja ću vam pokazati kako da biste dobili jednostavan valovite frizure koja radi sa svojim valovima, a ne protiv njih.

  1. Ovo najbolje od drugog dana kose radi, pa budite sigurni da vaša kosa nije čist. Početi tako što ćete povući sve vaše kose na jednu stranu i iza uha, uzmite pramen kose sa prednje i jednostavno početi izvlace.
  2. Nastaviti uvijanje preko čela i niz iza druge uha. Jednom gotov, povucite ostatak kose u nizak ponija, pazeći da zadrži zaokret čvrsto i na mjestu, tako da ne ispadne.
  3. Twist kosu da bi stavio u rep u stranu punđu. Izvucite kutiji Bobby igle i umjesto koristeći gumicu, početi čuje na lepinje. Budite sigurni da su igle Bobby su boje slične boju kose i da ćete ih osigurati čvrsto ih ukrštaju preko lepinja.
  4. Za više definiran izgled od one koju sam postigla, pokušajte da koristite gel ili ivica proizvod, volim Ampro, da frizzies ostati na mjestu i očistite rubove.

Koji vam je omiljeni valovite kose drugog dana frizura?

load...