Kristal dijeli njenu proleću kovrdžavu kosu rutinu | BA.inspinre.com
Šminka

Kristal dijeli njenu proleću kovrdžavu kosu rutinu

Kristal dijeli njenu proleću kovrdžavu kosu rutinu
Slika: @cryscastles

Proljeće je tu i sa sezonom mijenja najviše kovrdžav radije da se stvori novi režim da oblikujete svoje kovrče. Kucnu Mi Crystal Castillo, koji je bloger putovanja i kovrdžave kose influencer koji nam daje toliko život sa kovrdža. Ona je ubijanje njoj pregib igra iz svakog dijela svijeta. Nastavite sa čitanjem saznati njen najnoviji režim dodati definicije i volumena i kako je manervriše razvija svijet prirodne kovrče kao Latina žena.

Ulazi u novu sezonu, postoji nekoliko ključnih stvari koje kovrdžav vole da drže pri ruci: solid režima, pokušao i pravi proizvoda i alata za dodavanje zvuka. Crystal je uzbuđen da bi mogao eliminirati ko-pranje od nje rutinu i početi koristiti prirodni zrak kao opcija da se osuši kosu. Njen sveti gral su odlični kokteli da je ona koristi za kontrolu, definicija i zvuka. "Nikako Moja kosa može dobiti dovoljno Curls borovnica Bliss, Mielle Organics Nar & Honey Curl Smoothie, Mješoviti Chicks Curl kipar i Ouidad napredno upravljanje Klimatski linije." To je uvijek važno prilikom prebacivanja svoje navike da eksperimentišu sa raznih marki i proizvoda koji u korelaciji sa svojim sezonskim ciljeve kosu.

load...

Volumen, definicija, i stil su tri priželjkivani aspekata procesa prirodne kose i Crystal prolije čaj kako je ona postiže njen nevjerojatan kovrče.

Količina:

"Ja sam veliki fan volumena i moja dva trikovi bi bilo: paperjem ga u korijenje, sušilo za pick i koriste manje gel proizvoda."

Definicija:

"Obično sam da je moja kosa treba puno debelih odsustva u proizvode da se lokne koje rade. Ja sam trenutno volim African Pride Njega kose Kokosovo i Baobab ulje ispire u kremu. Tekstura je nevjerojatna, a miris je savršen za proljeće! "

Styling Tehnike:

"Budući da sam ofarbala kosu, sam uvalio prst motanje. Ovo radim uglavnom sa frontovima moje kose, gdje sam bio plavlja. Mislim da je ovo odlična tehnika za one koji smatraju da njihova tekstura možda malo promjenila nakon prolaska lakši! "

Latina je predstavljajući svoje prirodne kose postaje sve veći revolucija od tradicionalno mnogim kulturama odražava pravo, elegantan dlake na mainstream medija i časopisa. Odrastajući kao kovrdžave Latina, Crystal je bila jedina kovrčava djevojka u uže porodice, što je dovelo do mnogih pokušaja i pogrešaka trenutaka kroz nju adolescencije dok je rasla da prihvate njen teksture i uzorka. Ovim trenucima učenja pomogao razvoj samopouzdanja osjećaj sebe i čežnje da uče o brizi za svoju kosu dok je ostario. Ona se duboko ponos u tome da joj je kosa predstavljaju "kultura i porodične korijene koji se mogu pratiti do Europe, Afrike i Bliskog istoka." To su korijeni što inspirisana svoju ljubav putovanja i strast za dijeljenje nju avanture sa drugima.

Kao turistički bloger, Crystal je doživjela svijeta kroz različite objektiv, a ona je posjetila zemalja u Europi i Južnoj Americi. @Latinasenroute slijedi Kristal i njen partner Gladys gdje traže da ispuni viziju "bomba dame koje rade bomba stvari, povezati kroz kulturu, razgovor i šampanjac." Njihova stranica ima slike osnaživanja, hrane, zabave i kulture specifične za svaku avanturu naiđu na. Kada putujete u inostranstvo Crystal zalaže za putovanje sa svojom preparate za kosu od mnogih međunarodnih zemlje ne nose proizvoda prilagođenih prirodne kose. Ona podstiče njen čitalaca "za kupovinu carryon putovanje boce i ispuni ih sa svojim klamerica proizvodi za kosu! Nikad ne oslanjaju na ono "možda" biti na raspolaganju, jer možda se iznenaditi! "

Da li prebaciti svoje navike za svaku sezonu? Recite nam svoje go-do vrhova za proljeće u komentarima ispod.

load...